На 13 април ще се състои откриването на инициативата „Бизнесът

...
На 13 април ще се състои откриването на инициативата „Бизнесът
Коментари Харесай

„Бизнесът в действие помага на младите хора да започнат своята кариера


 „ Бизнесът в деяние “ оказва помощ на младежите да стартират своята кариера

На 13 април ще се състои откриването на самодейността „ Бизнесът в деяние “, проведена от AIESEC. За 14 поредна година интернационалната младежка организация ще събере на едно място студентите и фирмите в България. Участниците в събитието ще имат опция да покажат своите качества пред евентуални работодатели и да получат предложение за стаж.

Целта на самодейността „ Бизнесът в деяние “ е да сътвори “мост сред студентите и бизнеса в България”. Това е мястото, на което един младеж може да получи опция да покаже мощните си страни; това е мястото, където един младеж може да бъде забелязан; това е мястото, където се осъществят фантазии, акцентират от AIESEC.

Събитието ще се организира в границите на два уикенда през април (13 и 14, 20 и 21 април). Участниците ще могат да се срещнат със експерти от разнообразни професионални сфери и да схванат пред какви провокации се изправя бизнесът всекидневно. Сред фирмите, които ще участват, са DHL, Emag, EY, Raiffeisenbank, Coca-Cola HBC, PwC и други.

Участието на всички младежи сред 18 и 30 години е гратис. Желаещите да се включат в самодейността би трябвало да попълнят апликационна форма. За повече информация посетете страницата на събитието във Фейсбук.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР