На 13.11.2019 г. около 17,30 ч. в РУ Лом е

...
На 13.11.2019 г. около 17,30 ч. в РУ Лом е
Коментари Харесай

Кола помете велосипедист и избяга в с. Септемврийци

На 13.11.2019 година към 17,30 ч. в районно управление (на МВР) Лом е получен сигнал за зародило ПТП с потърпевш велосипедист в с. Септемврийци. Това оповестиха от ОДМВР-Монтана.

На място е открито, че 46-годишен лидер от обл. Враца при ръководство на лекия си автомобил „ Фолксваген Голф” на прав пътен сектор в обитаемото място се движел с несъобразена с пътните условия скорост, не спазил отдалеченост с попътно движещата се 51-годишна велосипедистка от същото село и я блъснал откъм гърба.

Водачът напуснал местопроизшествието без да окаже подпомагане на потърпевшата и без да изчака органите на КАТ. На местопроизшествието е осъществен оглед и са подхванати издирвателни мероприятия на автомобила, който е открит във врачанското с. Софрониево, без лидера. На място е осъществен оглед на МПС-то от чиновници на районно управление (на МВР) Оряхово и са конфискувани следи.

46-годишният лидер се е явил на местопроизшествието в с. Септемврийци, пробван е за приложимост на алкохол с алкотест, като тестът е негативна. Пострадалата велосипедистка е превозена до МБАЛ Лом, където е настанена за лекуване, без заплаха за живота. На лидера са формирани 2 акта по ЗДвП.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по чл.343, ал.1,б. "б " във вр. с член 342, алинея 1 от Наказателен кодекс в районно управление (на МВР) Лом.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР