На 12 юни в присъствието на нотариус бяха изтеглени първите

...
На 12 юни в присъствието на нотариус бяха изтеглени първите
Коментари Харесай

Изтеглени бяха първите 12 печеливши клиенти в кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“


На 12 юни в наличието на нотариус бяха изтеглени първите печеливши участници в акцията „ Спечели с ЕНЕРГО-ПРО “. Всеки от тях ще получи премия на стойност 50 лв. за покупка на енергийно ефикасен електроуред от верига магазини за техника „ Техномаркет “.

Кампанията на ЕНЕРГО-ПРО започва през май във всички Центрове за обслужване на клиенти на сдружението. За присъединяване в тегленето на месечните награди всеки клиент на електроснабдителната компания ЕНЕРГО-ПРО Продажби би трябвало да посети някой от потребителските центрове, да попълни данните си в специфичен ваучър и да го пусне в предопределената за задачата урна. Задължително е участникът да е титуляр по партида и при попълване на талона да уточни потребителския си номер и настоящи данни за връзка с него. В случай че клиентите имат потребност от подпомагане с регистриране на нужната информация, могат да се обръщат към експертите на ЕНЕРГО-ПРО в Центровете за обслужване на клиенти.

Играта ще продължи до декември в това число, като изтегляне на печеливши участници ще се прави при започване на всеки месец.Компанията ще раздаде общо 100 награди. Имената на късметлиите се афишират в секция Кампании на интернет страниците на ЕНЕРГО-ПРО Варна - www.energo-pro.bg и ЕНЕРГО-ПРО Продажби - www.energo-pro-sales.bg,  както и във всички Центрове за обслужване на клиенти. Първите спечелилите могат да получат своите награди в потребителския център, където са попълнили свояталон, след 15 юни.

Имената на печелившите, както и цялостните условия на акцията „ Спечели с ЕНЕРГО-ПРО “ клиентите могат да намерят на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Specheli-s-ENERGO-PRO.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР