На 12 юни Николай Колев-Босия обяви началото на гладната си

...
На 12 юни Николай Колев-Босия обяви началото на гладната си
Коментари Харесай

Психически здрав човек ли е Босия - уверете се сами

На 12 юни Николай Колев-Босия разгласи началото на гладната си стачка с декларация, с която изиска оставката на министъра на превоза Ивайло Московски и разформироване на Народното събрание.
Мотивите за митинга на Босия - корупцията в Агенция " Автомобилна администрация " при издаването на шофьорски книжки и стимулиращото корупция законодателстване на депутатите.
Отказал се от хвърлянето на домати по Народното събрание поради неефективност, той вижда един метод да притегли внимание към идеята си - гладната стачка...
Роден през 1951 година в Стара Загора, приключил Руската гимназия, учил съветска лингвистика, завърнал се в Стара Загора, работил като преводач, учител, напускал, работил в цех, прибирал се отново на културното занятие, писал стихове и епиграми... Това е единствено дребна част от историята на последния останал български отстъпник.
На 12 август проф. Петър Маринов от Асоциацията на специалистите по психологично здраве направи психически тест на Босия. Как протече той, както и доста за живота и Босия - вижте в първата част на видеото.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР