На 12 януари стартира делото срещу Красимира Лалева, която размаза

...
На 12 януари стартира делото срещу Красимира Лалева, която размаза
Коментари Харесай

Зверството в Кючука: Изправят пред съда Красимира, размазала...

На 12 януари започва делото против Красимира Лалева, която размаза главата на гаджето си Божан с гира. За тази дата е планувано разпоредителното съвещание. На него ще стане ясно дали 36-годишната жена ще признае виновност и делото ще протече по съкратената процедура или ще бъде по общия ред, с разпит на очевидци и движимости лица.

Припомняме, че Красимира и 28-годишният Божан били другари. За избран интервал младежът се пренесъл да живее в жилището й, а по-късно тя в неговото жилище. По-късно за няколко месеца двамата се разделили. След това още веднъж траяли да се срещат. Красимира живяла за малко и в манастир. Когато се прибрала, възобновила срещите си с Божан. 

На 20 октомври 2021 година двамата се видели в дома на Красимира на ул. " Трети март ". Божан споделил, че не се усеща добре, само че тя не му повярвала. Смятала, че отивал да се среща с друга жена. Той се прибрал в дома си, а тя не спряла да му звъни по телефона. На идващия ден Божан още веднъж отишъл в жилището й. Тя поискала да излязат на открито. Младият мъж отказал, тъй като не се чувствал добре, само че Красимира още веднъж не му повярвала. Тя взела железна гира от терасата и с нея няколко пъти нанесла удари по главата му. Божан умрял от получената тежка черепно-мозъчна контузия, съгласно заключението на съдебномедицинската експертиза. 

Убийцата пробвала да заличи следите от закононарушението, само че откакто съседи почнали да звънят на вратата на жилището, се отказала. По-късно разказала за случилото се пред очевидец. Към момента Красимира е с взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “ и се намира в пандиза.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР