На 12 септември Юпитер стана директен и навлезе в трудолюбивия

...
На 12 септември Юпитер стана директен и навлезе в трудолюбивия
Коментари Харесай

Юпитер вече е директен в Козирог: задава се период на усилена работа за всяка зодия

На 12 септември Юпитер стана пряк и навлезе в работливия и мощен земен знак Козирог след четиримесечен назадничав интервал. В астрологията Юпитер съставлява шанс, обилие, напредък и триумф. Като ръководеща планета на оптимистичния Стрелец и вятърничавите Риби, Юпитер сега НЕ е в зоната си на комфорт. Когато Юпитер е в Козирог, той не раздава удобното си въздействие на всички.

Докато неговият назадничав интервал оферираше опция за размисъл, директният Юпитер ни върна назад на работа. С мощна връзка със Слънцето Дева, Юпитер в Козирог е като непоколебим корпоративен изпълнителен шеф – би трябвало да го спечелите с подготовка, организация и обмисляне. Докато тази шефска сила е в действие, преди Юпитер да се реалокира във Водолей на 19 декември , тя ще възнагради единствено тези, които са се отдали да работят, възнамеряват и основават непоклатимост в живота си.

Ето какво да чака всяка зодия от този интервал:
 Какво да чака всяка зодия от Юпитер в Козирог  Какво да чака всяка зодия от Юпитер в Козирог  Какво да чака всяка зодия от Юпитер в Козирог  Какво да чака всяка зодия от Юпитер в Козирог
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР