На 12 октомври Костадин Костадинов, кандидат за кмет на град

...
На 12 октомври Костадин Костадинов, кандидат за кмет на град
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Основният опонент на управляващите, с екип от изявени и опитни професионалисти, всеки експерт в областта си


На 12 октомври Костадин Костадинов, претендент за кмет на град Варна, показа екипа си. Това се случи на възрожденски празник на българската просвета и обичаи, проведен на входа на Морската градина. Гайди огласиха Варна, а песни и танци я съживяха.



Това напомни на варненци, че България е най-старата страна в Европа, а Варна е най-древният град. Страната ни е прекосявала през години на напредък и крах, по време на робства, само че българският народ се е съхранил с помощта на вярата си, на традициите и мощния дух.



Днес Варна още веднъж има опция да процъфтява, само че за жалост актуалните ни ръководещи не работят в полза на народа. Те се държат като феодали, които разполагат с поверения им град, без да зачитат потребностите на елементарните хора. На същите тези хора-граждани на Варна, които на 27 октомври ще решат на кого да поверят властта. Лидерът на партия Възраждане-Костадин Костадинов неуморно напомня на варненци, че те имат право да изберат кой да ги ръководи. " Само дружно, отпред с хора от народа, можем да променим обстановката в града си. Това ще се случи действително като преборим апатията си и на 27 октомври отидем, с цел да подадем гласа си, да създадем своя съзнателен избор. " -призова той по време на представянето на екипа си на 12 октомври на входа на Морската градина в град Варна.

Във Варна могат да се привлекат вложения, защото градът ни е извънредно забавен за бизнеса, който все още не го избира поради ръководството му. Инвестициите ще донесат повече работни места и по-добър стандарт на живот. Чрез общинската стратегия Инвитро, която персонално Костадин Костадинов се пребори да бъде непокътната, ще се родят повече варненчета. За да бъдат техните родители спокойни в грижите за децата си ще бъдат обезпечени безвъзмездни места в яслите и детските градини. Ще има привилегии за многодетни фамилии, които дават отговор на нужните критерии. Зелените площи в града ще се усилят и ще бъдат по-добре поддържани, ще има парк във всеки квартал с кътове за отдих. Варна има голям капацитет за развиване на туристическия бранш. Това са единствено дребна част от акцентите в предизборната стратегия на Костадин Костадинов и партия Възраждане. Зад него в реализирането им застава екип от изявени и опитни експерти, всеки специалист в своята област. В изборната бюлетина те са с номер 48. Впечатление вършат имена в листата на партия " Възраждане " като:- Татяна Иванова, претендент за кмет на регион Одесос, Веселин Вешев, претендент за кмет на регион Аспарухово, Николай Костадинов, претендент за кмет на регион Владиславово, Георги Георгиев, претендент за кмет на регион Младост. И претенденти за общински съветници: Цончо Ганев, Николай Костадинов, Георги Георгиев, Юлиян Губатов, Веселин Вешев, Мария Димитрова, Ивелин Първанов, Георги Георгиев, Вяра Кайкова, Станислав Стоянов, Йоана Ангелова, Мирослав Георгиев, Йордан Димитров, Венцислав Георгиев, Светослав Петров, Васил Ценов, Даниела Векова, Татяна Иванова, Павлин Пенев, Христо Иванов, Даринка Бъзева, Валентин Костадинов, Владимир Костадинов, Нецко Иванов, Никола Доганов и Камен Христов.

Сред тях има адвокати, историци, икономисти, бизнесмени, обединени от една единствена цел:- Достойно битие на варненци.



На 18 октомври Костадин Костадинов и Татяна Иванова, претендент за кмет на регион Одесос, чакат всички жители в Арт салона на Радио Варна, за среща-разговор по настоящи за града въпроси.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

*платена обява

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК document.domain = `petel.bg`; function resizeIframe() { document.getElementById( " ab045861 " ).style.width = `0px`; document.getElementById
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР