На 12 ноември, точно преди 15 години, ФЕН ТВ стартира

...
На 12 ноември, точно преди 15 години, ФЕН ТВ стартира
Коментари Харесай

Фен Тв Стяга Празник, Ето Защо Гърмят Шампанско

На 12 ноември, тъкмо преди 15 години, ФЕН ТВ започва своето лъчение.  В момента в ефира на Фен ТВ се въртят над 5 000 видеоклипа в разнообразни музикални жанрове – български и балкански шлагери, българска фолклорна музика, както и настоящи поп части.

Медията има 24 часова музикална стратегия, а от екрана ѝ феновете се забавляват всекидневно с шлагерите на Тони Стораро, Алисия, Азис, Андреа, Слави Трифонов, Софи Маринова, Бони, Камелия, Криско, Тита, Гери-Никол, 100 Кила, Румяна Попова, Гуна Иванова, Цеца, Драгана Миркович и още куп български и балкански звезди.

По случай своя рожден ден ФЕН ТВ приготвя и огромна изненада за всички фенове на медията. До броени дни всички меломани ще се радват на чисто новото предаване „ Ало, ало “ с Ива Атанасова.

„ Щастливи сме, че за 15 години медията ни съумя да се утвърди като една от най-гледаните музикални малките екрани. Работим всекидневно, с цел да може нашите фенове да са задоволени и да ни гледат с интерес и усмивка. Благодарим на всички наши правилни фенове. Това ни демонстрира, че вървим по правилния път и не стопираме да работим, единствено и само поради тях“, споделят от екипа на малкия екран.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР