На 12 ноември броят потвърдени трансакции в основната биткойн мрежа

...
На 12 ноември броят потвърдени трансакции в основната биткойн мрежа
Коментари Харесай

Броят трансакции в биткойн мрежата достигна 10-месечен максимум

На 12 ноември броят доказани преводи в главната биткойн мрежа надвиши 300 000. Според статистиките на blockchain.com, сходно равнище за финален път е закрепено в края на месец януари тази година.



Да отбележим, че главната криптовалута доближи оптималния си брой преводи през месец декември 2017 година, когато техният брой надвиши 490 000. Последва спад, който продължи до месец април тази година, когато броят преводи спадна до 135 129, а по-късно стартира гладко възобновяване. Хешрейтът на биткойн мрежата показва убеден растеж, почнал през месец декември предходната година като през последните два месеца той се колебаеше сред от 45 TH/s и 60 TH/s.

В същото време, цената на биткойна леко набъбна от $6300 на $6500.

Аналитиците на Coinmetrics.io допълват, че единствено един от всеки четири биткойна се употребява за реализирането на преводи. Останалите се съхраняват в сметките на потребителите, без да се придвижват в адресите на биткойн мрежата.

Да си напомним, че преди няколко дни Ерик Ворхес (Erik Voorhees), CEO на платформата ShapeShift за продан на криптовалути в действително време съобщи, че държавният дълг на Съединени американски щати може да докара до растеж в цената на биткойна. Може би ще забележим нов скок в цената на главната криптовалута.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР