На 12-ия ден от 12-ия месец на календарната година ни

...
На 12-ия ден от 12-ия месец на календарната година ни
Коментари Харесай

Пълнолуние в Близнаци: малките стъпки по пътя към големите промени

На 12-ия ден от 12-ия месец на календарната година ни чака пълнолуние в Близнаци. Символиката идва освен от повтарящите се цифри, само че и от обстоятелството, че това е последното пълнолуние за годината , пишат vesti.bg.

Всяко противостоене на Слънцето и Луната ни предизвика да застанем и да се огледаме, да погледнем двете страни на една монета и, несъмнено, да усетим това вътрешно несъгласие, което постоянно ни задвижва. Няма по какъв начин, а и не би било изключително здравословно да променяме живота си всеки месец. Това, което пълнолунието ни дава обаче, е вътрешният избор, опцията да отсеем най-важното и да свържем привидното несъгласие.

Какво ни дава оста Близнаци-Стрелец?

Дава ни прелестна опция да поработим върху структурирането на мозъка, връзките и оформянето на огромните хрумвания. Тази ос обичайно е обвързвана със знанието – от това, което може да получим, до момента в който слушаме диалога на прилежащата маса, до многовековното наличие на книгите. Пълнолунието ще изостри сетивата ни, само че този път ще сме будни към оформянето на хрумвания и желанието да ги вербализираме и да ги задвижим със съидейници.

 Луна пълнолуние Thinkstock

Слънцето в Стрелец демонстрира необятно скроения разум , който сплотява най-хубавото от света на философията и концепциите, само че Луната в Близнаци ни пита „ по какъв начин? “ и тук евентуално доста от нас могат да се замислят за детайла, необходим за всеки развой. Периодът към пълнолунието е превъзходен да активизираме менталната активност и да помислим за всичко, което би трябвало да бъде отметнато по check list-а преди да кажем, че сме подготвени.
 image2_16x9.png Хороскопът за ДЕКЕМВРИ: месец на чудеса, уют и сбъднати фантазии На фокус
Възможно е да установим, че имаме огромни хрумвания, само че нямаме никаква визия от кое място да стартираме – всяко начало е мъчно, само че тези знаци ни припомнят, че добре осведомените и подплътени със познание, ще знаят какво да създадат.

Активното присъединяване на Венера със Сатурн и Плутон в Козирог и позитивните аспекти към Марс и Нептун са подобаващ миг да помислим по какъв начин да използваме менталния и интелектуален запас за възстановяване на финансовата сфера . Добре е да употребявате интервала за осмисляне и оформяне на концепциите, за равносметка на дребните и огромните неща, които заслужават време и сила. Нека не забравяме дребните стъпки по пътя към огромните инициативи!

 хороскоп Istock

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР