На 12 и 13 август български и световни брандове се

...
На 12 и 13 август български и световни брандове се
Коментари Харесай

Ексклузивно модно преживяване със Summer Fashion Weekend 2022



На 12 и 13 август български и международни марки се събират на Марина Диневи в Свети Влас за четвъртото издание на Summer Fashion Weekend

Тази година уредниците са подготвили фешън интензивности и денем - първата по рода си fashion street ще се състои по време на събитието.

Модната улица, на брега на морето, ще предлага извънредно находки от стилния подиум от двете вечери на Summer Fashion Weekend.

За още по-добро въодушевление, под светлините на прожекторите, ще се насладим на музикални осъществявания от Цвети Радойчева и Venzy.

За край на четвъртото издание на Summer Fashion Weekend, двама млади гении ще подарят на публиката едно ексцентрично музикално шоу. Виктор Костов (пиано) и Кристиян Христов (тенор) ще поднесат своето съвременно, само че класическо музикално осъществяване на брега на морето.

На 12 август на кетуока на най-бляскавото фешън събитие на лятото ще забележим ще забележим нови и одобрени международни и български дизайнери и марки.

Албена Александрова и MADAM ROSHAV показват своята сбирка “СКИТНИЦА”, отдадена особено на лятното издание на SUMMER FASHION WEEKEND! Една музикално-поетична сбирка, въодушевена от “скъсаните обувки” и “съдраните джинси”, обиколили земното кълбо единствено с цел да схванат, че по-хубаво от у дома няма.

Mia Atelier – притежател на наградата за Най-добър бранд Аксесоари за 2021 на Code Fashion Awards, ще показа новата си сбирка кожени чокъри, чанти и аксесоари в нови цветове с сбирка “White”.

Vanitta ще ни придвижи в света на ориента с една свежа, екзотична и пленителна сбирка бански костюми за смелите дами.

Вдъхновени от полъха на морския бриз, от шума на вълните и от топлите пясъчни дюни Evi’s Wonderland ще показват своите феерични и сантиментални модели.

За първи път на Summer Fashion Weekend ще забележим и всеобщия любим Стоян Радичев. Той ще изненада всички посетители на Марината с нещо невиждано до момента.

„ Винаги разнообразни, постоянно на фокус! “ Това е мотото, на което е подчинена ежедневната работа на BENMODEL, основан от Албена, който за първи път ще бъде на сцената на лятното събитие. Всяка една сбирка се отличава с авторски почерк, изпитано качество и отношение към детайла.

Тази година първите си стъпки на Summer Fashion Weekend ще направи и свежият бранд Maviiya Boutique. Той е основан да се отличава в свят, цялостен с мода и изкуство и да носи комфорт, жанр и качество.

По традиция подиумът на най-дългоочакваното фешън събитие на сезона ще бъде хазаин на свежия и цветен бранд Sena Design, които основават плажно облекло - „ Направено с обич от рисковани красиви дами за рисковани красиви дами.”

Семпли кройки, нежни силуети и богата палитра от цветове - по този начин може да бъде разказана марката VERNISSAGE, която е за първи път на подиума на Summer Fashion Weekend. Независимо дали отивате в офиса, на открито с другари, на заслужена отмора или на изтънчено коктейлно събитие, VERNISSAGE оферират подобаваща рокля за всеки мотив.

Briliantin ще покажат за следващ път богатата си селекция от публични и вечерни рокли за дамите, които не се опасяват да блестят.

На 13 август стилните изкушения не престават! Goto Diamonds и Antony Langountin се сътрудничат за следващ път. Диамантени целувки от Goto и извънредни модели от дизайнера Antony Langountin ще ви пренесат в света на лукса и хубостта.

Papena и Пламена Мишева, която завоюва купата Дебютиращ млад дизайнер за 2021 на Code Fashion Awards, ще покаже на подиума на Summer Fashion Weekend своите фешън решения за дами, господа и за... най-малките!

Lafe Swim – лятото в 4 думи - Love, Adventure, Fabulous и Enjoyment. Брандът преплита изкуството с класическото плажно облекло, с цел да добави и подчертае извивките на женското тяло.

Лято без слънчеви очила е като море без талази – невероятно. Именно по тази причина KWIAT показват най-новите си и атрактивни модели слънчеви очила, които ще ви впечатлят с формите и цветовете си и ще ви накарат да мечтаете за постоянно лято!

Стилният бранд CARAMELLA е основан от Цветомила Маринова, той е на международно равнище, чиито оферти са синоним на грациозност и женственост. Марката ще показа за първи път своя сбирка на най-бляскавия фешън подиум на българското Черноморие.

Със специфична сбирка на подиума на Summer Fashion Weekend се завръщат и BoldAtelier. За тях модата постоянно е била необятна сцена, на която прожекторите не угасват, даже за момент. Предложенията на

BoldAtelier са съвършеният баланс от артистични и дизайнерски умения, по тази причина всяка сбирка и всеки модел разкриват фешън провокации, на които е мъчно да се устои.

Тази година на сцената се завръща и Terani Couture и Alfa Brides с нови изискани оферти.

Създаден в Ню Йорк при започване на 90-те, Terani Couture е международно прочут бранд за блестящи и изящни рокли за специфични случаи, мечтани от доста известни персони. За край ще може да се насладите и на булчинска рокля от JUSTIN ALEXANDER!

Desire Mark и нейните изящни облекла и бижута за дамите ще съберат погледите и светлините на Марина Диневи с новата сбирка на марката!

Водещата компания MS Yachting и извънреден представител на френските яхти и катамарани - Jeanneau, Prestige, Lagoon ще отпразнува 15 години на борда с моднa колаборация с марката за бански костюми Seagull. Очаква ви едно фешън и първокласно морско премеждие!

Следете всичко за Summer Fashion Weekend 2022 на уеб страницата ни и в обществените мрежи.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР