На 12 декември миналата година в Търговския регистър към Агенция

...
На 12 декември миналата година в Търговския регистър към Агенция
Коментари Харесай

Още един от бившите приватизационни фондове се е запътил към ликвидация

На 12 декември предходната година в Търговския указател към Агенция по вписванията е вписано разкриване на произвеждане по разпродажба на "СТРОЙИНВЕСТХОЛДИНГ " АД - в разпродажба. За ликвидатор е назначен Георги Иванов Георгиев, а период за привършване на процедурата е 31 декември тази година.

Считано от 12 декември 2019 година сдружението е с прекъсната комерсиална активност, става видно от доклада на Георги Иванов Георгиев за настоящия стадий на производството по разпродажба за второто тримесечие на тази година.

На 18 декември 2019-а в Търговския указател към Агенция по вписванията е оповестена Покана до кредиторите, в сходство с условията на член 267 от Търговския закон. Към края на юни не са предявени вземания от страна на кредитори, прецизира ликвидаторът.

За полугодието "СТРОЙИНВЕСТХОЛДИНГ " АД - в разпродажба, е на загуба от ликвидацията, която е образувана от разноски по процедурата - за прехрана на ликвидатора, на личния състав, други разходи по ликвидацията.

Иначе от стопанска активност сдружението има парични приходи, които са от други доходи, в това число доходи от наем, за 144 000 лв.. Това образува счетоводна облага от 144 000 лв., а след заплащане на налозите (9000 лева) остава облага от стопанска активност от 135 000 лв..
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР