На 12 декември Кубрат Пулев най-накрая трябва да се изправи

...
На 12 декември Кубрат Пулев най-накрая трябва да се изправи
Коментари Харесай

Ето я Розали - новата на Кобрата

На 12 декември Кубрат Пулев най-сетне би трябвало да се изправи против двукратния международен първенец в тежка категория Антъни Джошуа мач за международната купа по бокс. Вместо всички да приказват за най-очакваната спортна борба на годината, вниманието е ориентирано към любовния живот на Кобрата.

Само преди седмица боксьорът разбуни духовете, появявайки се във фотосесия за водка дружно с някогашната си другарка Андреа, с която се раздели шумно напролет поради друга жена. До ден сегашен въпросната хубавица стои надалеч от обективите, само че не щеш ли най-сетне се появи почти ясна фотография на момичето.



Интересното е, че въпросните фрагменти се появиха в Инстаграм в същия ден, в който Кобрата и Андреа оповестиха, че станали рекламни лица на водка. Профил представляващ се с името Розали разгласява два много забавни фотоса. На единия боксьорът е в интимна прегръдка с брюнетка, чието лице съзнателно е закрито със сърце. На другия кадър въпросната дама е в цялостен к растеж, лицето на Пулев е изрязано, само че се вижда единствено тялото му, като той е маркиран на фотографията. Самият Кубрат бе последвал Розали в Инстаграм, само че скоро по-късно въпросният профил изчезна, а дружно с него бяха скрити и фрагментите.



Любовният живот на Пулев продължава да е обгърнат в тайнственост, Той отхвърли да приказва за него и избира да насочва закани към Антъни Джошуа. Дори и да не завоюва на 12 декември, въпреки всичко е похвално за българина, че съумя да стигна до толкоз високо равнище в професионалния бокс, имайки поради, че в спорта е тръгнал от нулата, написа в. Галерия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР