На 12 декември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна

...
На 12 декември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна
Коментари Харесай

Къде и кога няма да има вода в София на 12 декември

На 12 декември 2017 година (вторник), по отношение на замяна на спирателен кран на ул. „ Никола Й. Вапцаров “, кв. „ Михайлово “ гр. Банкя се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

ул. „ Персенк “
ул. „ Майор Коста Паница “ от ул. „ Персенк “ до ул. „ Люлин “
ул. „ Родина “, ул. „ Захари Стоянов “, ул. „ Георги Бенковски “
ул. „ Александър Стамболийски “ от ул. „ Никола Вапцаров “ до ул. „ Христо Смирненски “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

На 12 декември 2017 година (вторник), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Мими Балканска “, кв. „ Христо Ботев “  се постанова прекъсване на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

ул. 511, ул. „ Георги Спасов “, ул. „ Мими Балканска “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Мими Балканска “ пред №58.

На 12 декември 2017 година (вторник), по отношение на осъществяване на капиталов план за реорганизация на махленски тръбопровод на ул. „ Димитър Кантакузин “ вилна зона „ Киноцентър “, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

ул. “ Димитър Кантакузин “,
ул. „ Стилян Чилингиров “ № 2 и № 4
ул. „ Гена Димитрова “ № 21 и № 23
 
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Димитър Кантакузин “ ъгъла с ул. „ Чемшир “.

На 12 декември 2017 година (вторник), по отношение на замяна на водомерен възел на ул. „ Елемаг “, жк. „ Изгрев “  се постанова прекъсване на водоподаването от 10:30 до 17:30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

ул. „ Елемаг “ №6 и Частно учебно заведение „ Дойче шуле “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Елемаг “ №6.

На 12 декември 2017 година (вторник), по отношение на създаване на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Несебър “, кв. „ Факултета “  се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

ул. „ Несебър “ от ул. „ Суходолска “ до парк „ Западен парк “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Несебър “ ъгъла с ул. „ Суходолска “.

На 12 декември 2017 година (вторник), по отношение на замяна на спирателен кран на ул. „ Войводина могила “, кв. „ Княжево “ се постанова прекъсване на водоподаването от 9:30 до 14:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Люлински път “ от ул. „ Войводина могила “ до ул. „ Сърнела “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Люлински път “ ъгъла с ул. „ Сърнела “.

На 12 декември 2017 година (вторник), по отношение на откриване на махленски тръбопровод на ул. „ Бръшлян “, с. Лозен се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

ул. „ Бръшлян “ от ул. „ Ридо “ до ул. „ Самоковски път “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Бръшлян “ ъгъла с ул. „ Ридо “.
 
Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР