На 12 август по случай Международния ден на младите хора

...
На 12 август по случай Международния ден на младите хора
Коментари Харесай

Вход свободен в музеи, културни центрове и спортни комплекси за Международния ден на младите хора

На 12 август по случай Международния ден на младежите музеите, културните центрове и спортните комплекси в София ще бъдат с вход свободен за столичани и гостите на града на възраст от 15 до 29 г. 

Само против персонална карта, младежите ще могат да посетят Регионалния исторически музей - София и Археологическото равнище на базиликата „ Света София “.

 В парк Възраждане ще могат да спортуват с професионалните треньори от " България Тъч ", от 16 до 18 ч. 

На базата на състезателен клуб „ Академик “ в Панчарево олимпийската шампионка Румяна Нейкова ще образова по академично гребане всички искащи младежи.
 Топ пет на най-невероятните музеи в света Топ пет на най-невероятните музеи в света
Има музеи, които не изискват показване. Достатъчно е да ги назовем, с цел да разберем техния мащаб и значение: Музеят „ Прадо&ldquo...

Атрактивни демонстрации по стрийт фитнес ще бъдат показани от Спортен клуб по гимнастика и стрийт фитнес Street Workout Bulgaria в парк " Герена " (до стадион " Герена " ) от 10.00 ч. до 12.00 ч.

Арт ателиета и работилници ще има през днешния ден във филиала на Центъра за поддръжка на личностното развиване - Център за изкуства, просвета и обучение " София "   (ж.к. Надежда на ул. " Свети Никола Нови " №22) от 16.00 ч. до 19.00 ч.  

В Борисовата градина ще има уъркшопи с интерактивни игри, срещи с психолози, полемики за психологичното здраве, демонстрации по спортно насочване, разтягане на палатка и други.  

 

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР