На 12 август е получено съобщение за пострадал 79-годишен мъж

...
На 12 август е получено съобщение за пострадал 79-годишен мъж
Коментари Харесай

18-годишен преби с дървена сопа старец в дома му

На 12 август е получено известие за потърпевш 79-годишен мъж от с. Росица, обл. Добрич. Установено е, че към 02:30 часа, незнаен причинител е влезнал в къщата на потърпевшия и му е нанесъл побой с юмруци и потребление на дървена тояга по тялото и главата.

Пострадалият е открит оцапан с кръв в безпомощно положение в жилището си. Незабавно е превозен и настанен в МБАЛ Добрич с диагноза счупена скула, счупени 4 броя ребра, пострадвания в тилната област на главата, без заплаха за живота.

Под управлението на ГДНП неотложно са образувани екипи от чиновници на ОД Министерство на вътрешните работи Добрич и районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи Генерал Тошево. От извършените ОИМ и ПСД е открит и арестуван причинителя на действието престъпно проявения и осъждан С.С. (18 г.) от с. Росица, обл. Добрич.

При траялите ПСД с причинителя на действието е открито, че е влезнал в жилището на потърпевши за да отнеме цигари и сума пари, като за задачата е използвал мощ и е предизвикал междинна телесна щета.

Материалите по случая са докладвани на Оперативна програма Добрич. С разпореждане на Окръжна прокуратура Добрич, на причинителя е взета мярка за задържане за период от 72 часа.

Образувано е досъдебно произвеждане по член 199, алинея 1, т.3 от Наказателен кодекс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР