На 12 април гости в Нови хоризонти с Лили бяха

...
На 12 април гости в Нови хоризонти с Лили бяха
Коментари Харесай

В “Нови хоризонти с Лили” гостуваха Николай Русев и Лари Бийл

На 12 април посетители в „ Нови хоризонти с Лили ” бяха Николай Русев – общоприет управител в ирландската компания Clune Tech, която предлага нововъведения във финансовите технологии и Лари Бийл – финансист от Калифорния.

В първата част на предаването, господин Русев се включи онлайн по телефона от Варна и показа в резюме историята на компанията, учредена от Тери Клун през 1996 година в Ирландия. Разказа и за забавния си кариерен път, започвайки от най-ниското равнище и издигайки се до управителна позиция. Гостът посъветва слушателите, да не дават персоналните си данни на непознати хора, защото това може да докара до съществени последици за бизнеса им. За край, Николай Русев описа и за заниманието си – плажен волейбол, в който той се изявява като интернационален арбитър.

Във втората част на „ Нови хоризонти с Лили ”, се реализира обичайна връзка по Скайп с американския финансист Лари Бийл в Сан Франциско, Калифорния. Той показа забавен материал за проблемите с климата и световното стопляне. Въпреки тежките последствия от повишението на температурите, за човечеството и природата има въпреки всичко и положителни вести. Една от тях е понижаването на цените на силата от възобновимите енергийни източници и образецът на Китай, който развива сполучливо, внедряването на електрически транспортни средства.

„ Ако действаме в този момент, към момента можем да приказваме за бъдеще за всички. Човечеството е на кръстопът и в този момент би трябвало да се вземе значимо решение! ” – посочи специалист по въпросите на климата, по време на отчет показан в Организация на обединените нации.

Като музикален декор звучаха осъществявания на кънтри-триото Dixie Chicks от албума им „ Taking The Long Way ”, излязъл през 2006 година.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР