На 11 юни в цяла Испания се проведоха демонстрации докато

...
На 11 юни в цяла Испания се проведоха демонстрации докато
Коментари Харесай

Продължава издирването на 1-годишно момиченце

На 11 юни в цяла Испания се организираха демонстрации до момента в който испански спасители продължаваха да претърсват водите край брега на Тенерифе в опит да открият едногодишно момиченце, откакто откриха тялото на 6-годишната му сестра във вътрешността в океана и това отприщи яд и тъга.

Бащата на децата Томас Г. е основният обвинен за изгубването на 6-годишната Оливия и едногодишната Ана, откакто не ги върнал на майка им, както било контрактувано в края на април. Той също е в неопределеност. Пръстови отпечатъци са удостоверили, че тялото, намерено в океана, е на по-голямото дете, заяви в. " Паис ".

Семейството живеело в Тенерифе, където на 11 юни представители на локалната власт и локални поданици резервираха минута безмълвие в памет на сестрите пред постройката на общината и пред други публични здания на Канарските острови.

Тук сме, с цел да осъдим събития, които се случват по-често в сравнение с би трябвало, и с цел да кажем " стига толкоз " и че би трябвало да пазиме дамите и децата, жертви на мъжко принуждение, сподели Нурия Фернандес на вчерашния митинг в Тенерифе. Протести имаше също в Мадрид и други испански градове.

Цяла Испания е в потрес, изпращаме цялата си поддръжка на фамилиите, чиято болежка е изцяло непоносима и невъобразима, отхвърляме напълно учреденото на пола принуждение, за което някои не престават да отхвърлят, че съществува в нашата страна, сподели испанският министър председател Педро Санчес по време на визитата си в Коста Рика.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР