На 11-ти ноември 2022 година, по инициатива на Окръжна прокуратура-Плевен

...
На 11-ти ноември 2022 година, по инициатива на Окръжна прокуратура-Плевен
Коментари Харесай

Мащабна среща, свързана с престъпленията по горския фонд се проведе в Плевен

На 11-ти ноември 2022 година, по самодейност на Окръжна прокуратура-Плевен и Районна прокуратура-Плевен, се организира работна среща с ОД на Министерство на вътрешните работи Плевен, Регионална дирекция на горите-Ловеч и Държавно горско стопанство „ Плевен “.

На нея участваха зам.-административният началник на ОП-Плевен Дияна Илиева, административният началник на РП-Плевен Пламен Петков, прокурори от РП-Плевен, проверяващи служители на реда от ОД на МВР-Плевен, управителни чиновници от ОД на МВР-Плевен, както и представители на РДГ-Ловеч и Държавно горско стопанство „ Плевен “.



В рамките на работната среща бе оценена спецификата по приложението на член 235 от Наказателен кодекс от прокурор в ОП–Плевен Дияна Мицканова. Поставиха се и се разискаха редица въпроси по зародили проблеми и усложнения по отношение на работата по противопоставяне и следствие на действията по член 235 от Наказателен кодекс. На срещата се взеха кардинални решения за реализиране на по-добри резултати в взаимната работа на прокуратурата в Плевенския правосъден регион, органите на ОД на Министерство на вътрешните работи Плевен, РДГ-Ловеч и Държавно горско стопанство „ Плевен “ в битката с този жанр похищения срещу горския фонд.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР