На 11-ти и 12-ти май Асеновград ще се превърне в

...
На 11-ти и 12-ти май Асеновград ще се превърне в
Коментари Харесай

От бягане до колоездене: „Асеновградски баири“ предлага изпитание за всеки

На 11-ти и 12-ти май Асеновград ще се трансформира в център за спортни запалянковци и приключенци, като хазаин на вълнуващото събитие „ Асеновградски баири “ . С над 450 участници, от които повече от 150 са деца, надпреварата дава обещание адреналин и занимания за участници и фенове.

Събитието предлага две съществени дисциплини – планинско тичане и колоездене. Планинското тичане разполага с четири разнообразни трасета – 13 км, 25 км, 50+ км и 80 км, което разрешава на участниците да изберат равнището, на което желаят да се състезават. От друга страна, колоезденето предлага направления от 7 км до 60 км маратон, в това число и варианти за Е-байк.

Организаторите дават обещание цялостна стратегия от занимания и изненади , подобаващи за всички възрасти. Стартът и финалът на всички дисциплини ще се проведат пред Туристическия информативен център на Асеновград, което улеснява достъпа до надпреварите и обезпечава опция за наблюдаване на събитията от близко.

Събитието се организира с поддръжката на община Асеновград. Състезанието притегля освен локални поданици, само че и посетители от други елементи на страната, което спомага за популяризирането на дейния метод на живот и планинските спортове .

Тези, които желаят да научат повече за надпреварата или да се запишат , могат да посетят следните връзки:



„ Асеновградски баири “ е идеалната опция за всички, които желаят да се насладят на природата, спорта и общността, засилвайки своето присъединяване в деен и здравословен метод на живот.

6Fest Пловдив: Улични изкуства и богата паралелна стратегия

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР