На 11 септември от 12 ч. Възраждане организира национален протест

...
На 11 септември от 12 ч. Възраждане организира национален протест
Коментари Харесай

Национален протест на Възраждане против мерките и принудителната ваксинация

На 11 септември от 12 ч. Възраждане провежда народен митинг против ограничаващите ограничения, наложителните маски и насилствената имунизация. Събираме се в София пред постройката на Народното събрание и от там продължаваме.

Няма да пуснем децата си на учебно заведение, в случай че има каквито и да е ограничаващи ограничения за тях. Защото децата ни заслужават най-накрая да стартират една естествена и спокойна образователна година!

Няма да съблюдаваме противозаконните античовешки заповеди на това правителство; няма да допуснем насилствена имунизация.

Ще подготвим писмо до президента, министър-председателя, министъра на опазването на здравето и министъра на образованието, с което настояваме де се приключи всякаква дискриминация и силов напън против жителите, искащи да водят естествен и спокоен живот.

Писмото ще бъде свободно за автограф от всеки присъстващ жител.

Даваме 3 дни период на държавното управление да отстрани тези ограничения, в противоположен случай идващият митинг ще е в постройката на президентството.

Ние нямаме желание повече да поносим антихуманните и увреждащи психическото и физическото здраве на нацията дейности на държавното управление.

Достатъчно време им дадохме след рухването на незаконния режим на Борисов, с цел да покажат, че са разнообразни. Oказа се че във връзка с рестриктивните мерки, наложителните маски и насилствената имунизация разлика сред това държавно управление и предходното няма.

Нека всеки, който желае да води естествен, спокоен и заслужен живот, да пристигна дружно с нас. Ограниченията и репресиите са общи за всички нас - без значение от партийна, религиозна или каквато i и да е още принадлежност. Ето за какво би трябвало да ги преборим и премахнем всички дружно!

Време е маските да паднат! София, 11 септември, 12 ч., пред Народното събрание!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР