На 11 октомври от 18 часа на пл. Римски стадион

...
На 11 октомври от 18 часа на пл. Римски стадион
Коментари Харесай

Изложба „Фотографи на 21 в.“ на Римския


На 11 октомври от 18 часа на пл. Римски стадион в Пловдив ще бъде открита юбилейната фотографска галерия „ 20 години БГ ПРЕС ФОТО в Пловдив “.

Снимките от „ 20 години БГ ПРЕС ФОТО в Пловдив “ са дребна част от голямата сбирка с репортажна снимка, която фондация „ БГ ПРЕС ФОТО “ събра през годините от 2002 до в този момент.

В нея са включени близо 300 фотографии, които показват работата на едни от най-успешните фотожурналисти на България от началото на 21 век.

Фотографиите са от категориите за присъединяване в състезанието: Политическа, обществена, портрет, просвета и обичаи, спорт, военна снимка, природа и околно среда.

Специален акцент в тази подбрана сбирка е присъединяване на пловдивските фотографи през годините в най-авторитетния и нескончаем конкурс за репортажна снимка в България.

Ще видите фотоси от пловдивските майстори на камерата Неделиян Нешев, Стоян Илиев, Евгени Цветков, Слави Калинов, Милан Христев, Атанас Кънев, Анастас Търпанов, Тихомир Пенов и други

Изложбата „ 20 години БГ ПРЕС ФОТО в Пловдив “ е част от програмата на Есенен салон на изкуствата и се осъществя с помощта на финансовата поддръжка на Община Пловдив.

Изложбата може да бъде прегледана от 11 до 30 октомври.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР