На 11 ноември в Община Тетевен на провелото се тържествено

...
На 11 ноември в Община Тетевен на провелото се тържествено
Коментари Харесай

Д-р Мадлена Бояджиева положи клетва за втори мандат

На 11 ноември в Община Тетевен на провелото се тържествено първо съвещание на Общинския съвет, клетва поставиха общинските съветници, Кметът на Общината и кметовете на кметства. Клетвата бе положена пред регионалния шеф на Област Ловеч – Ваня Събчева.
След сключване на клетвения лист, знаците на града получи определеният за втори мандат кмет на Община Тетевен - доктор Мадлена Бояджиева. Тя изрази своята признателност към жителите на общината за мощната поддръжка на миналите локални избори, като се обърна и към представителите на политическите сили в локалния парламент за една взаимна и ползотворна работа в името на просперитета на община Тетевен.

В залата участваха кметски наместници, ръководителят и членове на ОИК – Тетевен, представители на институции, чиновници от общинска администрация и поданици на oбщина Тетевен.
Важна част от дневния ред на първото съвещание, водено от най-възрастния общински консултант – инж. Емил Максимов, бе изборът на ръководител на Общински съвет - Тетевен. С 15 гласа " ЗА " на длъжността ръководител още веднъж бе определена Мария Стойчева от квотата на Политическа партия ГЕРБ – ръководител на Общински съвет - Тетевен в предходния управнически мандат.

С хубав букет и пита с мед чиновниците на общинска администрация посрещнаха новия кмет на Община Тетевен, като обявиха цялостната си поддръжка и предпочитание за работа.
Новият Общински съвет – Тетевен стартира работа в състав от 9 общински съветници от ГЕРБ, 6 от Движение за права и свободи, 3 от Българска социалистическа партия за България, 2 от партия на ЗЕЛЕНИТЕ и 1 консултант от Политическа партия Глас Народен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР