На 11 май (събота) от 17:00 ч. по bTV в

...
На 11 май (събота) от 17:00 ч. по bTV в
Коментари Харесай

Актьорът и фокусник Ненчо Илчев тази събота в Животът по действителен случай

На 11 май (събота) от 17:00 ч. по bTV в студиото на „ Животът по автентичен случай “ гостува индивидът, който с доста ограничения, старания и непримиримост сбъдва най-съкровената си детска фантазия – да стане магьосник. Актьорът Ненчо Илчев ще разкрие през какви трудности са минали той и неговото семейство, с цел да влезе в света на сцената и тайните. Родителите на усмихнатия актьор давали последните пари от заплатите си, с цел да може дребният Ненчо да гледа спектакли онлайн, а по-късно и да отиде да учи в София.

Илчев ще опише какво му е коствало да се пребори с родопския си акцент, с цел да кандидатства сполучливо в НАТФИЗ, по какъв начин е попаднал в специалността „ Зъботехника “ и какво е бил заставен да прави, с цел да може да заплаща за частни уроци по фокуси и вълшебства. Ще чуем и какво е да си боец във Военния спектакъл, по какъв начин се живее години в самия спектакъл и коя е била първата му любовна квартира. Как се желае ръка на 19-годешно момиче, обнадежден от две ракийки, и по какъв начин се оцелява в същинска бедност – всичко това и още доста ще научим от персоналната изповед на Ненчо Илчев в „ Животът по автентичен случай “ тази събота от 17:00 ч. по bTV.

В рубриката за образни промени „ Моето ново Аз “ ще разберем какво е да се събудиш в болнична стая, завит в кабели и животоподдържаща инсталация, да си прекарал неизвестно какъв брой време в изкуствена кома, да нямаш визия за какво и от кой момент си там и най-страшното – да си неподвижен от кръста надолу. Това е единствено част от смразяващата история на учителката Христиана от Пирдоп, преборила невероятни компликации в живота си и твърдо решена да се погрижи за себе си по най-хубавия метод – доверявайки се напълно на експертите от клиниките.

В рубриката „ Топ 10 “ водещият Филип Буков е подбрал десетте най-впечатляващи любовни пояснения с присъединяване на известни българи от всички области на живота. Какво си споделят известните влюбени и какви са жестовете на любовта, ще разберем тази събота от 17:00 ч. единствено по bTV.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР