На 11 май Криско отбеляза 34 години от появата си

...
На 11 май Криско отбеляза 34 години от появата си
Коментари Харесай

Цвети на Криско се обясни в любов на рапъра

На 11 май Криско означи 34 години от появяването си на бял свят.

По този мотив майката на детето му - Цвети, показа трогателен пост с извънредно топли и нежни думи, които още един път удостоверяват, че двамата са изгладили връзките си.

Емоционалния си привет тя разгласява към серия от сантиментални фотоси, на които двамата театралничат дружно.

"… моята уязвимост и мощ, моята опора
… най-прекрасния и най-любящия татко и мъж
… този, който има вяра в мен повече от самата мен

Днес празнуваш ти, чествам и аз, че те има ", гласи посланието на хубавицата към музиканта.

Припомняме, че в медийното пространство до неотдавна се носеха клюки, че Цвети и Криско са поставили завършек на връзката си още след раждането на второто им дете през юли предходната година. До през днешния ден двамата държат сина си Даниел надалеч от обществото и не споделят негови фотоси в обществените мрежи за разлика от щерка им Амая. Момиченцето ще навърши 2 години на 21 септември.

От HotNews.bg означават, че брюнетката и артистът са намерили път един към различен още към Нова година и че оттогава до в този момент двойката е неразделна.

"Не съм очаквала, че ще го кажа, само че желая трето дете! Като минеш през две подбудени деца, ставаш машина. Мога да отгледам още 5-6 ", разкрива Цвети бъдещите си проекти на многодетна майка.

Към момента времето си Цвети напълно е посветила на Амая и Дани. Тя не крие, че от време на време майчинството ѝ тежи, изключително в моментите, когато няма помощници и би трябвало всичко да прави сама. Това обаче не ѝ пречи да мечтае за увеличение броя на наследниците в фамилията. От своя страна Криско, който е много ангажиран с музикалните си задължения и непрестанно е на участия из цяла България, се старае всеки един свободен миг да прекарва до обичаните си хора.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР