На 11 и 12 март 2018 г. Асоциацията на студентите

...
На 11 и 12 март 2018 г. Асоциацията на студентите
Коментари Харесай

Безплатно е: Студенти и преподаватели по медицина във Варна организират прегледи на венци в понеделник

На 11 и 12 март 2018 година Асоциацията на студентите по дентална медицина – Варна (АСДМ-Варна) провежда за повторно акцията „ Погрижи се за венците си! ". 
Събитието се реализира благодарение на МУ-Варна.

Целта на самодейността е да се обърне внимание на проблемите с венците и да увеличи информираността по отношение на методите за цялостното премахване на зъбната плака. По време на акцията ще бъдат давани рекомендации за техники за вярно четкане на зъбите, за потребление на конци и интердентални четки, за използването на разтвори за промивка на устната празнина.

На 11 март (неделя) в интервала 11:00-19:00 ч. в Гранд мол- Варна ще бъдат раздавани брошури и рекламни материали.

На 12 март (понеделник) сред 12:00-14:30 ч. на първия етаж, зала Спешен кабинет във Факултета по Дентална Медицина ще се проведат БЕЗПЛАТНИ ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ ориентирани към диагностициране на вероятни възпаления във венците.

Проблемите с венците са на второ място по разпространяване след тези с кариеса на зъбите. Най-забележимият признак на гингивално инфектиране е кървенето, което може да бъде предизвикано от четкането на зъбите, само че може и да бъде непринудено. Сред засегнатите могат да бъдат както възрастни, по този начин и по-млади хора. Последиците при невзети в точния момент ограничения могат да бъдат много неприятни. Възползвайте се от провежданата самодейност и обърнете внимание на своите венци.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР