На 11 и 12 февруари т.г. ще се проведе поредния

...
На 11 и 12 февруари т.г. ще се проведе поредния
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Преброителите за конгреса са подменени

На 11 и 12 февруари т.г. ще се организира следващия конгрес на Българска социалистическа партия, само че напрежението от няколко дни насам продължава.

Днес излезе информация, че преброителите за утрешната демонстрация са сменени, разяснява преди съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия, социалистът Кирил Добрев. Той съобщи, че управлението на Българска социалистическа партия е нараснало членовете на комисията по жалбите, с което ще се оказва напън, заяви БНР.

„ Всички вътре, които ще бъдат преброители, са някакви религиозни такива почитатели на Нинова. Ако тези преброители, които са броили на три конгреса до момента и не е имало проблем, за какво се постанова тяхната 100-процентова промяна? Второ, което е доста забавно, аз, като обиден от Нинова, мисля да се скърбя в мандатната комисия, дали съм пратеник или не съм? Тя беше от 12 члена, а сега е повишена на 18, с цел да може да се „ подсигурява “ какво – болшинството в тази комисия “.

Този следобяд се организира съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия. Кворум беше събран. Очаква се водачът на Българска социалистическа партия, Корнелия Нинова да направи доклад на ПГ „ Българска социалистическа партия за България “ да активността на 48-то Народно заседание. Националният съвет трябваше да одобри решение за присъединяване и регистрацията на партията в ЦИК за изборите на 2 април т.г. и да утвърди формулата за присъединяване на социалистите в тях.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР