На 11 август, в разгара на летните емоции, слънчевият Бургас

...
На 11 август, в разгара на летните емоции, слънчевият Бургас
Коментари Харесай

На 11 август Бургас ще се превърне в българската младежка столица

На 11 август, в разгара на летните страсти, слънчевият Бургас ще се трансформира в българската младежка столица. По мотив Международния ден на младежта на пл. Тройката в красивия ни черноморски град ще бъде обособена специфична зона за презареждащи завършения. Във вечерните часове ще започва концерт с някои от най-популярните български реализатори.

Младежкият фестивал се провежда от Министерството на младежта и спорта в границите на акцията " Ние решаваме! “. Именно в Бургас ще бъде обещано начало на двумесечното турне на акцията, което ще обиколи общо четири български града и сложи акцент върху битката с експанзията и другите форми на зависимости измежду младите.

В съботния следобяд от 15:00 до 20:00 ч. жителите и гостите на Бургас ще могат да презаредят за завършения, а по-активните – да провокират себе си на стена за катерене или да запечатат мига на специфична фото-будка за " авантюристичен “ фотоси.

Точно в 19:00 ч. на сцената на пл. Тройката ще излязат едни от най-обичаните от младите българи реализатори. Pavell & Venci Venc`, 4Magic и Ева Пармакова са единствено част от звездите, които ще зарадват публиката в морския ни град.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР