На 11 април Меркурий най-накрая ще излезе от мистичните, пълни

...
На 11 април Меркурий най-накрая ще излезе от мистичните, пълни
Коментари Харесай

Меркурий в Овен: цялата истина ще се разкрие след 11 април

На 11 април Меркурий най-сетне ще излезе от мистичните, цялостни с недомлъвки и измами, дълбоки и проницателни, само че, за жалост, постоянно сложни за схващане Риби.

Иначе казано, интервалът ще завърши, когато множеството от събеседниците просто ще помолят: „ Кажи ми непосредствено какво искаш! “ Започва времето за внезапни, почтени и открити диалози. Хората се забързват, те ще стартират да показват всичко, което се е натрупало в душите им.

Между другото, в случай че нечии дейности през последните месеци са ви смущавали или не разбирате по какъв начин индивидът се отнася в реалност към вас, попитайте го в този момент: той ще отговори непосредствено и откровено. Вярно е и друго, отговорът му може да не ви хареса и да ви разстрои.

Но въпреки това, може да се случи и по този начин, че историята, която ви се е сторила объркваща и неприятна, да получи просто и ясно пояснение и да се окаже, че няма проблеми, а сте зацикляли на неща, които сте си измислили сами!

Бързи изводи, възторг, самонадеяно изложение, ентусиазъм и пристрастеност ще се влагат в разнообразни разногласия през този “овнешки” интервал. Знаците Овен, Лъв, Стрелец, Близнаци и Водолей са в най-хубавата позиция.

Друг присъщ белег, който ще излезе на показ през това време е: “Всичко да се случва в този момент и незабавно и да се споделя с оптималната прямота”! Всякаква липса на самообладание и приемливост ще се усеща в връзките.

Какво да се чака от деловите договаряния?

Ако ви следва да преговаряте от 11 април нататък, бъдете добре готови авансово за това: ще би трябвало да говорите бързо, малко и ясно.

Обърнете внимание на обстоятелството, че в този момент хората няма да се чуват добре един различен, всеки ще се вслушва единствено в личните си думи. Малко евентуално е събеседникът ви да разбере съществено вашите причини или да стартира да обмисля вашата позиция. Затова даже не губете време за събиране на статистически данни и да вършиме изчерпателен разбор на това, което ще обсъждате.

 Планета космос меркурий Istock

Главното е: вие ​​самите да сте сигурни в това, което казвате, да не мрънкате и да можете да отговаряте на „ неуместни “ въпроси. А най-хубаво е да съумеете да болестите събеседника си със своя възторг.

Между 24.04.20г. и 26.04.20г., когато ще станем очевидци на една Квадратура /сложен аспект/, която Меркурий ще образува първо с Плутон, а по-късно и с Юпитер, които са в знака Козирог.

Ще има доста напрегнати диалози мрачни настроения и липса на еластичност, само че по този начин се получава, когато се сблъскат Овен и Козирог. Два мощни знака, които са носители на радикално разнообразни възгледи.

Е, може да не носи успокоение и естетика този Меркуриев пренос, само че сигурно ще бъде забавен, разнороден и кондензиран с нови и смели мисли и решения!

Още:
Двете зодии с минимален късмет за сполучлива връзка Играта сред зодиакалните и финикийските знаци Трите най-похотливи зодии Как флиртуват мъжете от другите зодии Какво вършат другите зодии, когато останат сами
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР