На 10 юни 2023 г. в Международен конгресен център Бургас

...
На 10 юни 2023 г. в Международен конгресен център Бургас
Коментари Харесай

Кои са големите победители на ФАРА 2023

На 10 юни 2023 година в Международен конгресен център Бургас се организира церемония гала по награждаването на спечелилите в 23-тото издание на фестивала ФАРА. Под мотото „ Не е реклама, връзка е “ ФАРА 2023 се провежда от Българската асоциация на информационните организации (БАКА).

На заключителната церемонията  бяха отличени най-хубавите рекламни форми и информационни акции в 38 категории и подкатегории в Творческия, както и в 11 категории в Медийния състезания.

Голямата премия,,Творческа организация на годината " в Творческия конкурс завоюва guts&brainsDDB. На второ място се подреди организация Human, следвана от All Channels Advertising на трето.  



Победител в Медийния конкурс стана All Channels Advertising. На второ място се класира организация guts&brainsDDB, следвана от The Smarts на третото място.

Отличието,,Рекламодател на годината " беше присъдено на Fashion Days въз основата на регистрираните точки от Творческия и Медийния състезания. На второто място в тази ранглиста застана EVN България, а на третото – „ Мебели Виденов “.



С премията Grand Prix бе отличена радио рекламата „ Има другарства, които дават светлина “, основана от организация guts&brainsDDB за EVN България.

По време на церемонията беше показано новото лого на ФАРА, което ще „ освети “ идващото издание на Фестивала през 2024 година.

Наградените рекламни форми и акции в Творческия конкурс на ФАРА 2023



Победителите в Медийния фестивал на ФАРА 2023

В продължение на три дни ФАРА 2023 предложи наситена стратегия от забавни полемики, панели и презентации с родно и задгранично присъединяване.

Фестивалът ФАРА‘23 събра дружно рекламната общественост с помощта на мощната поддръжка от „ Нова Броудкастинг Груп “ и „ Нетинфо “.

_____________________________________________________________________

 

За ФАРА

Целта на Фестивала е да показва достиженията на информационната промишленост в България и да отличи най-хубавите рекламни форми и информационни акции. Най-големият рекламен фестивал в България се провежда от 2000 година от БАКА. Обединява в себе си конкурс на информационни хрумвания и лекционен панел с присъединяване на уважавани интернационалните лектори. Във ФАРА вземат участие експерти от информационния отрасъл, представители на креативен специалности, режисьори, продуценти, водещи рекламодатели, маркетинг експерти, медии.

 

За БАКА

Българската асоциация на информационните организации е основана през 1995 година като самостоятелна, доброволна социална организация. Българската асоциация на информационните организации е основана като браншова организация, с цел да способства за одобряването на рекламната активност като значима и неотменна сфера в модерната пазарната стопанска система, за одобряване на позитивния имидж на рекламата измежду необятната общност и за просторно информиране на обществото във връзка с цялостната информационна тактика и политика на организацията и нейните членове. Основните цели на Българската асоциация на информационните организации са: да развива и утвърждава високи професионални стандарти и професионална нравственос измежду членовете си без изключение, да пази професионалните ползи на членовете си пред обществеността, държавни и публични органи и други юридически лица, да се включи в интернационалния продан на информация сред асоциации и други организации със сходни цели и задания.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР