На 10 януари собственичка на лек автомобил Ауди А3“ потърсила

...
На 10 януари собственичка на лек автомобил Ауди А3“ потърсила
Коментари Харесай

Задържаха крадец на „Ауди“ в столицата

На 10 януари собственичка на лек автомобил „ Ауди А3 “ потърсила помощ в полицията, откакто открила, че автомобилът й, паркиран на ул. „ Каймакчалан “, е липсващ. Веднага стартирали оперативно-издирвателните дейности и на 12 януари криминалистите открили колата, паркирана пред жилищен блок в ж.к. „ Връбница “ – с сменени регистрационни табели, оповестени за откраднати, оповестяват от Столична дирекция на вътрешните работи Столична полиция във фейсбук.

В този миг униформените забелязали мъж, който се качва в откраднатия автомобил и потегля. При малко гонене той бил засечен, без значение от опита му да избяга, а при задържането е оказал опозиция. Установена е самоличността му – 28- годишен, с голям брой криминалистически регистрации, свързани с сходни закононарушения, и осъждан. При осъществените процесуални дейности в границите на формираното досъдебно произвеждане са открити чифт ръкавици, отвертка и същинските регистрационни табели на колата.

След отчет на събраните материали в Софийска районна прокуратура на арестуваният е повдигнато обвиняване за осъщественото закононарушение и му е наложена непрекъсната мярка „ задържане под стража “.



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР