На 10 януари 2020 г. д-р Мадлена Бояджиева – кмет

...
На 10 януари 2020 г. д-р Мадлена Бояджиева – кмет
Коментари Харесай

Над 50 медала за по-малко от година са спечелили тетевенските борци

На 10 януари 2020 година доктор Мадлена Бояджиева – кмет на Община Тетевен се срещна с младите спортисти на Спортен клуб по битка „ Георги Бенковски “ – гр. Тетевен и техния треньор Веско Алексиев.
Всички състезатели на възраст от 6 до 19 година показаха публично оценките си, завоювани за по-малко от година, откогато съществува публично и клуба, като общият брой на извоюваните медали надвиши 50. Представителите на клуба споделиха за желанията си за разгръщане на школата по битка, като прибавиха още, че към този момент има формален меморандум за съдействие със сръбския гранд – Цървена звезда – гр. Белград, който демонстрира интерес да партнира и с Общинското управление във връзка бъдещи спортни прояви. От името на управлението на БК „ Цървена звезда “ – гр. Белград, Румен Трифонов, помощник по спортната активност на СКБ „ Г. Бенковски “ – гр. Тетевен, връчи почетен състезателен плакет на доктор Мадлена Бояджиева и не пропусна да й благодари, че Общината засвидетелства поддръжка за младежкия спорт и прави оценка труда на спортуващите и техните треньори.

В спортния календар на Общината за годината към този момент са планувани две борцови надпревари - Национален шампионат по битка, който ще се състои на 3 март 2020 година и Международен шампионат в памет на Петко Милев-Страшния – на 27 юни 2020 година, на който партниращият сръбски клуб ще дойде както със спортна делегация, по този начин и с президента си и част от управлението.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР