На 10 октомври 2019 г. бяха изтеглени първите пет печеливши

...
На 10 октомври 2019 г. бяха изтеглени първите пет печеливши
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО Продажби изтегли първите печеливши участници в играта „Актуализирай данните си и спечели“


На 10 октомври 2019 година бяха изтеглени първите пет печеливши участници всред близо 800 клиента, актуализирали собствен телефон или имейл адрес в интервала от 1 до 30 септември в това число. Припомняме, че при започване на септември ЕНЕРГО-ПРО Продажби разгласи старта на игра, в която всеки клиент, регистриран в онлайн портала за актуализация на данни за връзка на адрес https://update.energo-pro.bg/, автоматизирано става участник за спечелването на ваучер за извършване на покупки на стойност 100 лв..

Тегленето на премиите се състоя в административната постройка на компанията на бул. Владислав Варненчик във Варна в наличието на нотариус, а печелившите участници по правилник бяха изтеглени на инцидентен принцип, посредством електронен чоп.

Всеки спечелил участник ще бъде известен персонално по телефон или с писмо и надлежно ще бъде поканен да получи своята премия в комфортен за него Център за обслужване на клиенти.

Играта „ Актуализирай данните си и завоюва “ ще продължи до края на февруари 2020 година Томболата ще се разиграва ежемесечно на оповестените дати в Общите условия: https://update.energo-pro.bg/GTUpdateAndWin.pdf.

Списъците с имената на печелившите участници по дати ще бъдат навреме оповестени в уеб страницата на ЕНЕРГО-ПРО, в секция Кампании: https://www.energo-pro.bg/bg/kampanii.

*публикация

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> -->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР