На 10 май 2022 г. JA Bulgaria кани всички компании

...
На 10 май 2022 г. JA Bulgaria кани всички компании
Коментари Харесай

"Силата на един екип" е темата на "Мениджър за един ден 2022"


На 10 май 2022 година JA Bulgaria кани всички компании и институции да одобряват виртуално или физически младото потомство мениджъри от цялата страна! Под надпис „ Силата на един екип “ JA Bulgaria отваря регистрацията за организации-домакини в 20-ото издание на „ Мениджър за един ден “. Всички компании и институции, които желаят да одобряват в екипите си млади мениджъри за един ден, могат да се записват за присъединяване до 31.03.2022 година на адрес mfd.jabulgaria.org. Самите възпитаници и студенти от страната, имат опция да аплайват за оповестените позиции и приемащи организации в период до 21.04.2022 година

За 20-тото юбилейно издание на „ Мениджър за един ден " JA Bulgaria са създали ново лого, уебсайт и платформа за присъединяване, които са налични на добре познатия адрес на самодейността:.

В „ Мениджър за един ден “ тази година (10 май) уредниците подчертават върху силата на един екип и най-много на разнородния богат опит, който всеки един прибавя за реализиране на общите цели. В тази връзка JA Bulgaria кани фирмите да одобряват сред 3-5 участника, разнообразни по възраст, местоживеене, обучение и опит, с цел да образуват мечтан екип (броят на участниците зависи напълно от преценката на компанията-домакин).

Препоръчва се на 10 май фирмите да провеждат срещите си с утвърдените млади мениджъри от 10:00 до 15:30 ч., а самото осъществяване на деня да премине в онлайн среда (MS Teams или Zoom), за самодейността да доближи до участници от цялата страна. При предпочитание и съблюдаване на ограниченията за сигурност, фирмите биха могли да проведат този ден и с физическо наличие. На същата дата от 16:00 ч. JA Bulgaria провежда и обществено livestream събитие.

Благодарение на поддръжката от страна на всички организации през годините, „ Мениджър за един ден “ се е трансформирала в най-мащабната и значима стратегия за кариерно насочване и развиване на Балканите, като дава начало на професионалната реализация на възпитаници и студенти от цялата страна и е запазена марка на JA Bulgaria. Инициативата е в цялостен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа устременост, с цел да могат младежите да получат същинска подготовка за действителния свят на бизнеса. Домакините оказват помощ на своите „ мениджъри за един ден “ да надникнат в работното всекидневие, демонстрират им по какъв начин се случват процесите в техния екип от вътрешната страна и ги въодушевяват да открият своето професионално предопределение.

Организаторите от JA Bulgaria предизвикват повече работодатели да бъдат дейни, като домакинстват присъединяване на възпитаници и студенти, с цел да могат повече младежи да създадат в точния момент своя кариерен избор. През 2021 година самодейността за първи път бе извършена в онлайн среда и притегли интереса на над 1000 претенденти, а близо 700 откриха мястото си в оповестените позиции на разнообразни институции и бизнес организации.

Целта на програмата е да въодушеви и да взе участие интензивно в построяването на осъзнато, будно и предприемчиво потомство. Голяма част от участниците в самодейността след това не престават в стажантските стратегии или като част от екипите на компаниите-домакини. Има и такива, които основават свои бизнеси и се трансформират в посланици на самодейността.

JA Bulgaria прави оценка високо поддръжката и даренията от страна на фирмите. За „ Мениджър за един ден “ 2022 това може да се случи по няколко метода, като екипът на JA Bulgaria остава разполагаем на телефон 02 989 3660 или.

ГРАФИК с съществени дати за присъединяване в МЕД 2022:
  • Регистрация на компании и оповестяване на позиции за кандидатстване - от 01 до 31 март
  • Кандидатстване - възпитаници и студенти - до 21 април
  • Одобряване на кандидатури- до 21 април
  • Координация с участниците, шерване на задание  - 28 април – 09 май
  • Кратка тестова среща (20 мин) - 28 април – 09 май
  • МЕД 2022 – домакинство (онлайн или физическо) 10 май (09:30 до 15:30)
  • Гледане на обществен лайвстрийм (онлайн) 10 май, от 16:00



За JA Bulgaria:

Вече над 24 години JA България е водеща нестопанска интернационална организация у нас, с одобрена известност в даването на новаторско и съвременно обучение от най-ранна възраст до университета.

Портфолиото от просветителни артикули и услуги включва стратегии в 3 тематични области: предприемачество, финансова просветеност и умения за работа. JA употребява така наречен напредничав или надграждащ предходните стадии модел на обучение („ от АБВ до PhD “), посредством който стабилно се построява основната подготвеност деятелност и разпоредителност. Образователната философия на JA се базира на методите на учене посредством правене и смесено образование (blendedlearning) с потребление на цифровизирано интерактивно наличие и високи технологии. Бизнес моделът на организацията се отличава с тясно съдействие с бизнеса и хората от практиката, които вземат участие в основаването и даването на просветително наличие, образование и услуги, както и създаването на политики в региона на образованието и предприемачеството. Екипът на организацията има вяра и работи за идеята „ От предприемчиви хора към щастлива нация “.

JA Bulgaria е член на JA Worldwide и JA Europe и годишно доближава до 40,000 възпитаници и студенти от 450 обитаеми места в страната.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР