На 10 март 2021 година в 23:45 часа екип на

...
На 10 март 2021 година в 23:45 часа екип на
Коментари Харесай

Борят се за живота на мъж, прострелян по време на запой с приятели

На 10 март 2021 година в 23:45 часа екип на районното полицейско ръководство в Долни Дъбник е отреагирал на сигнал за случай в частен дом в село Бъркач, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

На място било открито, че двама 44-годишни мъже и различен, 46-годишен, са гостували на 50-годишен собствен съселянин. След приложимост на алкохол един от тях е заплашил домакина с нож, а той го на собствен ред го е прострелял в лицето с газ-сигнален револвер " Екол ", модел " Вайпър ".

От осъществения обзор на потърпевшия в Центъра за незабавна помощ в Плевен било открито, че е с заплаха за живота и е настанен в реанимацията на УМБАЛ " Д-р Георги Странски ". Взета му е кръвна проба за съществуване на алкохол в кръвта. Алкотестът на стрелеца е над 1.2 промила.

По време на зародилия скандал сред мъжете другите двама са били на улицата пред къщата на домакина. Оръжието е конфискувано, както и две гилзи и четири патрона в барабана на револвера.

Извършителят е арестуван за период до 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.339, ал.1 от Наказателен кодекс. Случаят се обяснява.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР