На 10 декември Венера премина в знака Козирог - започна

...
На 10 декември Венера премина в знака Козирог - започна
Коментари Харесай

Венера в Козирог: ДРАМАТИЧНИ промени в отношенията и време за разговори

На 10 декември Венера мина в знака Козирог - стартира етапа, в която се задействат кармичните връзки, само че и предишното.

Време е за диалог!

Планетата на любовта още веднъж е в придвижване, катапултирайки партньорствата в нова епоха – такава, която ще ви помогне да завършите годината щастливо. Венера идва при амбициозния и сензитивен Козирог, където ще остане до 2 януари, поставяйки завършек на избрани любовни истории. Важно е на първо място да изследвате себе си и връзката си, възприятията си, само че и желанията си. Венера допуска отлична преценка по отношение на това до каква степен сте подготвени да отвърнете на любовта. Предишният интервал беше по-добър от нормално, тъй като Венера беше в Стрелец, който е оптимист и има вяра, че всичко ще отмине.

Но в случай че в действителност желаете всичко да се получи, тогава идващият интервал е удобен за вас и няма място за боязън, изключително в случай че от седмици търсите верния метод да говорите с отсрещната страна.

Разговорът, който желаете, не е наложително да докара до края на връзката, само че може да ви помогне да разрешите някои от вътрешните си битки, да си поставите нова цел и да си помогнете взаимно.
Овен
Зад вас са тежките борби, които сте водили, без да молите другите за помощ. Все още има битка в сърцето ви, от една страна е желанието ви да продължите връзката, от друга е концепцията, че сътрудникът ви забавя и ви блокира. Време е да спрете, да поемете надълбоко въздух и да вземете решение.
Телец
Телците във връзка ще преодолеят проблемите, които са срещнали и ще продължат да построяват връзките си, изпълнени с доверие и взаимна поддръжка. Необвързаните могат да чакат позвъняване от предишното и възобновяване на остарял романс.
Близнаци
Ако сте във връзка, сигурно сте наясно, че тя е повърхностна и комплицирана. Зависи от вас да решите по какъв начин ще завърши и дали това ще се случи въобще. Просто е значимо да знаете, че заслужавате да сте щастливи и че ви чакат невероятни неща, единствено в случай че си позволите да се отпуснете.
Рак
Венера ви е подготвила тестване. Останете правилни на правилата си, както постоянно. Ще бъдете разочаровани, само че просто не забравяйте, че каквото и да се случи в живота ви, се случва, тъй като сте задоволително мощни, с цел да се справите с него.
Лъв
Сключили сте договорка със себе си, а надали някой е правил толкоз значимо нещо. Понякога се връщате обратно във времето и прекарвате време с човек, който е бил част от живота ви, само че през идната година ще срещнете някой, който ще може да върви един до друг с вас.
Дева
Заетите Деви ги чакат завършения и пътувания с половинката, красива и постоянна връзка, а свободните ще срещнат Телец или Овен и ще встъпят самоуверено във връзка.
Везни
Трябва да се стабилизирате и да спрете да вземате прибързани решения. Опитайте се да запазите успокоение или ще се нараните.
Скорпион
Едва ли можете да повярвате, че преминавате през такава сложна и непозната фаза на безпокойствие и колебливост. Имате всичко, само че ви изморява. Искате успокоение, обич и тишина, само че все ги нямате. Сега е моментът да вземете значими решения, да премахнете избрани неща, да поправите каквото може и най-после да бъдете щастливи. Ако желаете да продължите връзката си, би трябвало да изключите възприятието за владеене и ревността, а в случай че не сте в такава, очаквайте турбуленции (на които единствено вие знаете по какъв начин да се наслаждавате).
Стрелец
Невинаги всичко върви по проект. Това не значи, че е време за горест, а за здравословна смяна! Напишете всичко позитивно и негативно, което чувствате и намерете сърцевината на казуса, чака ви сполучлива година!
Козирог
Венера е във вашия знак и това ви прави още по-силни. Не прекалявайте с проектите и се поглезете, ще останете удовлетворени!
Водолей
Както постоянно, имате минимум време за себе си. Не е ли време това да се промени? Като за начало си поставете цел и цели и преди да помогнете на другите, помогнете на себе си. В любовния ви път няма внезапни промени, тъй като сте прекомерно заети с решаването на непознати проблеми.
Риби
Вземате решения за взаимен живот и поколение и сполучливо планирате и реализирате тази концепция. За вас зима няма, тъй като има кой да ви топли!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР