На 10 април в София за 21-ва поредна година ще

...
На 10 април в София за 21-ва поредна година ще
Коментари Харесай

Ясни са някои от лекторите на 21-я финансов форум на ICT Media

На 10 април в София за 21-ва поредна година ще се организира Финансов софтуерен конгрес, проведен от ICT Media и ISACA Sofia Chapter. Събитието по традиция събира висши мениджъри (CEO, COO, CFO, членове на управителни препоръки и бордове на директорите), ИТ мениджъри, шеф отдели, ръководители планове, ИТ специалисти и специалисти по сигурността, инспектори, бизнес анализатори, консултанти, специалисти по платежни системи.

Сред потвърдилите лектори на форума е Кристин Крумов, шеф „ ИТ приложения “ в ОББ, който бе един от спечелилите в състезанието “ИТ управител на годината” на сп. CIO и Клубa на ИТ мениджърите в България.

 Ясни са някои от лекторите на 21-я финансов конгрес на ICT Media

В откриването на събитието пък ще вземе присъединяване Нина Стоянова, подуправител ръководство " Банково ", Българска национална банка. Потвърдили присъединяване си са още Етиен Госе, общоприет шеф на Европейския платежен съвет, както Джудит Баракс и Мариана Янсен от Swift.

Стабилността и сигурността на финансовите системи е тама, която няма по какъв начин да бъде подмината. Владислав Венев от Райфайзен банк, ще презентира тематика “Актуални киберзаплахи във финансовия бранш и сполучливите способи за справяне с тях”.

21-ят финансов софтуерен конгрес ще се организира под надпис " Метаморфозите на един бранш – цифровият свят на финансите ". Събитието е ориентирано към представители на банков и небанков финансов бранш: банки, застрахователни институции, пенсионно-осигурителни компании, регулаторни органи, платежни оператори, финансови брокери, финансови компании в региона на микрокредитирането, в това число онлайн, консултантски компании, лизингови къщи, асоциации, държавни органи, финансово-технологични компании и други.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР