На 10.12. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза

...
На 10.12. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза
Коментари Харесай

Венера в Козирог: Нови отговорности за земните знаци Телец, Козирог и Дева

На 10.12. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза в знака Козирог и ще минава през него до 03.01.

Козирогът е най-строгият, грижлив и виновен знак от зодиака. Енергията му не дава нищо безплатно, само че за сметка на това ни обезпечава постоянна конструкция, с която да градим здрава основа. Колкото повече се стараем да поддържаме връзките си и колкото по-склонни сме да отдадем времето и вниманието ни на другия, толкоз по-здрави връзки ще изградим и по-удовлетворени ще се усещаме в следствие.

Престоят на планетата тук ще ни предразположи да поемем нови отговорности във връзките си и да ги задълбочим. При всички случаи ще поставяме повече усърдие от нормално и на моменти не е изключено да имаме възприятието, че не сме задоволително оценени и разбрани от обичания човек.

Заради сериозността на знака, интервалът няма да работи предразполагащо на свободните от нас да стартират краткотрайни случки и увлечения, ами са по-скоро ще ни кара да търсим съществени връзки с капацитет за развиване.

Хората, които е по-вероятно да ни притеглят ще бъдат сдържани, даже леко студени и властнически. Не са изключени също по този начин любовни трепети към хора с огромна възрастова разлика, към доста по-млади или по-възрастни човеци.

Най-добър в любовен проект ще бъде интервалът за земните знаци Телец, Козирог и Дева, както и за хората с Асцендент или персонални планети в тези знаци. Тези от тях, които имат връзка, ще я задълбочават, до момента в който тези, които са свободни ще имат шанса да срещнат човек, с който съществено да се обвържат.

Огнените знаци Стрелец, Овен и Лъв ще потвърждават любовта и интереса си към другия с материални неща. Много е евентуално много да се изхвърлят и да съкратят прибързано бюджета си. Поради тази причина е значимо да са деликатни.

Водните знаци Скорпион, Рак и Риби ще печелят сърцата на хората от противоположния пол с сексапил и безрезервност, само че е значимо да са деликатни с обещанията, които дават, с цел да не съжаляват в следствие.

Въздушните знаци Водолей, Близнаци и Везни не е изключено да възобновят остаряла връзка и да преоткрият отдавнашна тръпка, с която имат недоиживяни моменти.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР