На 1 юни в Морска градина във Варна ще се

...
На 1 юни в Морска градина във Варна ще се
Коментари Харесай

Благотворителна акция цел “Жълти стотинки” ще се проведе тази събота във Варна

На 1 юни в Морска градина във Варна ще се организира акцията „ Жълти стотинки “ - Деца оказват помощ на деца, научи Moreto.net.

От 10:00 до 22:00 часа всеки искащ да помогне на дете в потребност може да го направи на открития целодневен пункт, който ще бъде до Слънчевия часовник. Всеки участник в акцията ще получи публична грамота, както и опция да се включи в дребна работилница.

Кампанията се организира към този момент дванадесета година. За 2019 година е определено Детско поделение при „ МБАЛ - Хасково ” АД. Отделението се нуждае от закупуването на здравна инсталация и други консумативи.

Организаторите приканват: „ Ако всеки човек заделя даже единствено по 30 стотинки дневно, за 30 дни ще е събрал 9 лв.. За година - 108лв. Ако даже единствено 500 души съберат толкоз, за година сумата ще е съвсем 55 000лв. Колкото беше сумата, събрана от акцията през 2017.:) Сега умножете тази сума по 2,3 или даже 4 и повече пъти... “

Най-големият подарък в акция “Жълти стотинки ” е самото присъединяване. То никога не е наложително, само че пък и не изисква огромни благоприятни условия, с цел да се извърши. Когато в продължение на един месец се предават събраните стотинки, наличието на пликчето, което носи всяко дете, не се ревизира и не се демонстрира. Дори да съдържа единствено една единствена монета, вашето дете е изпълнило благородната си задача, допълват основателите./moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР