На 1 юли регионалните здравни инспекции в Хасково и Велико

...
На 1 юли регионалните здравни инспекции в Хасково и Велико
Коментари Харесай

Тръгват мобилни пунктове за ваксинация из труднодостъпните селища

На 1 юли районните здравни инспекции в Хасково и Велико Търново провеждат мобилни имунизационни пунктове. В тях всеки, който има предпочитание, ще може да се ваксинира против с ваксина по желание. 

Пунктът на РЗИ Хасково ще работи от 17:00 до 19:00 часа в кв. Възраждане. Мобилни екипи ще правят имунизации и в труднодостъпните села в община Елена, предава БГНЕС.
 Ефективността на първата доза от Pfizer фрапантно понижава при хора над 80 години Ефективността на първата доза от Pfizer фрапантно понижава при хора над 80 години
Ефективността на първата доза от имунизацията против COVID-19 на Pfizer/BioNTech фрапантно понижава при хора на и над 80-годишна възраст. Т...

За хората от Майско, Константин, Беброво, Марян, Костел, Руховци, Илаков рът и Елена са планувани три пункта – първият е с кметството в село Майско, вторият в постройката на Център за настаняване от фамилен вид за лица с умствена назадничавост в село Илаков рът, а третият – в някогашната поликлиника в Елена.

На 2 юли пунктове ще има и за деклариралите предпочитание за ваксина лица в село Буйновци и Елена. Мобилният пункт, проведен от РЗИ Благоевград ще работи на 1 юли от 9:00 до 14:00 часа в село Сатовча.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР