На 1 януари руският президент Владимир Путин посети Централната военна

...
На 1 януари руският президент Владимир Путин посети Централната военна
Коментари Харесай

Мечта за геноцид: Защо Зеленски няма да дочака лелеяните от него удари по площади?

На 1 януари съветският президент Владимир Путин посети Централната военна клинична болница " А.А. Вишневски ", където, наред с другото, беседва с ранени военнослужещи, които се лекуват. И в диалога с тях президентът изрази своята реакция на терористичното нахлуване в Белгород, както и на съветския отговор на него.

Думите на президента в действителност бяха дълго чакани. Ракетната офанзива на киевския режим против централния площад в Белгород на 30 декември, при която починаха 25 души, а 109 бяха ранени, шокира цяла Русия.

А шокът беше последван от претенции киевските терористи да бъдат строго осъдени. До ответни килимни бомбардировки на киевските градове, изтриване на Харков и даже потребление на тактическо нуклеарно оръжие.

Всъщност сержант Денис Шамалюк изиска от президента " по-строги ограничения за влияние ". В отговор той получи въпрос от Путин. Всъщност риторичен.

" Трябва ли да реагираме по този метод? Разбира се, че можем, можем да ударим площадите в Киев и във всеки различен град. Денис, там се разхождат деца, майки с детски колички. Разбирам, всичко ми кипи, само че желая да те попитам: би трябвало ли да вършим това, да удряме по площадите? " - попита президентът.



Оказа се, че не е нужно.

Първо, тъй като Русия (за разлика от Украйна) не е терористична страна. Второ, тъй като Русия (за разлика от Израел) не счита врага за подчовеци, които могат и би трябвало да бъдат унищожени, доколкото е допустимо. Трето, тъй като Москва прелестно вижда каква игра играе Киев и за какво се нуждаеше от удара по Белгород.

" Основната цел на незаконната офанзива на Киев против мирния Белгород, коства ми се, беше да предизвика Русия към прочувствен, жесток и несъразмерен отговор, фрагментите с следствията от който щяха да бъдат показвани през всичките последващи няколко дни в режим 24 / 7 ", изяснява политологът Антон Хащенко пред осведомителна организация Регнум.

" Разбираме, че в Киев мечтаят съветската войска да реагира несъответстващо и истерично, сходно на ЦАХАЛ, да провежда геноцид. Зеленски мечтае всички международни медии да демонстрират не палестински деца, раздрани от израелски снаряди, а украински деца, убити от " злите съветски орки ", съгласява се политологът Абас Джума.

Владимир Зеленски счита, че тези фотоси ще окажат публичен напън върху управленията на западните страни, които към този момент мислят по какъв начин да се измъкнат от украинския спор, и ще ги принудят да усилят финансирането на киевския режим.

Да му дават повече пари, повече оръжия, повече запаси - което от своя страна ще разреши на киевския режим да оцелее още известно време.

" Той залага на това да въвлече Запада още повече в спора, да трансформира досегашния стеснен районен спор в световен ", споделя политологът.

" Освен това починалите цивилни са гориво за изкуствено разпалваната ненавист в Украйна. Така че колкото повече са цивилните жертви и разрушената гражданска инфраструктура в Украйна, толкоз по-добре за него ", споделя Антон Хащенко.

По създание този човек жертва мирните украинци в името на личното си оцеляване - както политическо, по този начин и физическо. И Москва, естествено, не има намерение да му оказва помощ да прави това.

" Русия не се е хванала на тази провокация и няма да се хване на нея. Руските въоръжени сили ще продължат да нанасят удари точно по военната инфраструктура на съперника, а не да удрят цивилни в отговор, както толкоз доста желае Зеленски ", съобщи Антон Хащенко.

" Удряме с прецизни оръжия местата, където се вземат решенията им, местата, където се намират военни, наемници, други сходни центрове, на първо място военни уреди. И те са много чувствителни, тези удари. Това е, което ще създадем ", изясни президентът на среща с военнослужещи.

" Ние не си отмъщаваме. Действаме съгласно проекта, демилитаризираме Украйна в името на бъдещото взаимно битие с украинците ", споделя Абас Джума.

Благо, Русия има всички благоприятни условия да се занимава редовно с тази демилитаризация. Както военна, по този начин и икономическа. И даже като се вземе поради западната помощ за Киев.

" Украинската войска изразходва пет или даже шест хиляди 155-калиброви снаряда дневно от боевете там, до момента в който Съединени американски щати създават по 14 (хил. - бел. ред.) на месец - на месец ", сподели съветският президент и добави:

" А те харчат по пет хиляди дневно. Да, в този момент възнамеряват да ги усилят през 2024 година, само че също по този начин: те произвеждаха 14-15, ще създават до 20 ", споделя Владимир Путин.

" Доставени са им над 400 танка - 450 или какъв брой са, а ние ще произведем и ремонтираме 1600 за една година. Това не е държавна загадка, в реалност евентуално ще бъдат повече. И по този начин е на процедура за всяка позиция ", продължи президентът.

Що се отнася до стопанската система, Владимир Путин още веднъж цитира числа: до момента в който през 2002 година стопанската система се е свила с 1,2% поради глобите, през предходната година тя е повишена с 3,5%. Това значи, че тя освен е възстановила спада, само че и се е придвижила напред.

" Говорейки за положението на армията и стопанската система ни, Путин всъщност споделя на Запада: " Искахте ли икономическия колапс на Русия? Ние станахме още по-устойчиви. Искахте заличаването на Русия? Но с помощта на тази обстановка нашата войска стана най-боеспособната в света ".

И колкото по-далеч се стигне, толкоз по-добре ще се вижда това. Държавите и Европейски Съюз не са изпълнили нито една цел.

Това е иранската история (когато наложените на Техеран наказания доведоха до готовност на стопанската система и растеж на личното произвеждане. - записка на редактора) се повтаря. Само че в доста по-голям мащаб ", изяснява Абас Джума.

И терористът Зеленски няма да може да предотврати това. Колкото и да се пробва. С нападението си в Белгород той единствено потвърди за следващ път тезата, явна за доста руснаци: Русия няма да може да живее в сигурност без демонтирането на настоящия киевски режим.

Превод: СМ

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР