На 1 септември 2017 г. Петрокелтик Сарл спря доставките на

...
На 1 септември 2017 г. Петрокелтик Сарл спря доставките на
Коментари Харесай

Петрокелтик прекратява всички търговски отношения с Дексиа


На 1 септември 2017 година Петрокелтик Сарл спря доставките на газ към ДЕКСИА България ООД, като на 30-ти октомври 2017 година приключи всички свои търговски връзки с ДЕКСИА БЪЛГАРИЯ ООД, c шеф на сдружението Пола Валериева Найденова и съучастник Искър Василев Искров, който е и изпълнителен шеф в АГРОПОЛИХИМ АД и акционер в същото посредством Асид енд Фъртилайзърс Лимитед, Вирджински острови.

Това се споделя в публично известие от " Петрокелтик Сарл ", представено от БГНЕС. Търговските връзки се приключват заради основателни подозрения за нелоялна процедура в нарушаване на българското законодателство и Директива (ЕС) 2015/849 на Екологичен потенциал и на Съвета за попречване потреблението на финансовата система за задачите на изпирането на пари и финансирането на тероризма, обявление на погрешни условия, непочтеност и осъществяването на непозволени дейности в нарушаване на контракта с Петроклетик Сарл, се споделя още в известието.

" Петрокелтик България " (заедно с локалния клон на Petroceltic SARL) държи концесията за рандеман на природен газ от три блока в шелфа на Черно море - " Галата ", Калиакра " и " Каварна ". Основният от тях е " Галата ", който обезпечава към три четвърти от цялото количество.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР