На 1 октомври Криси Тейгън сподели в социалните мрежи с

...
На 1 октомври Криси Тейгън сподели в социалните мрежи с
Коментари Харесай

Криси Тейгън откровено за загубата на сина си

На 1 октомври Криси Тейгън показа в обществените мрежи с няколко прочувствени фотоси и още по-емоционални думи, че тя и брачният партньор й Джон Леджънд са се сбогували с третото си дете след неотложно спиране на бременността в 20-та седмица поради проблеми с плацентата.
 Криси Тейгън, Джон Леджънд и загубата на третото им дете
Тежката загуба на Криси Тейгън и Джон Леджънд

Болка като никоя друга

Публикацията на модела събра над 11 милиона реакции в Instagram, а до момента в който някои я подлагаха на критика, че е избрала да показа сходен миг с целия свят, не по-малко й благодариха, че повдига тематиката, до момента в който хиляди дами по света страдат скрито и остават неразбрани за болката, която изпитват.

Две седмици след загубата, Леджънд посвети ария и осъществяване онлайн на своята брачна половинка и не скри възхищението си от нейната мощ и борбеност. А през вчерашния ден, 27 октомври, Тейгън реши да каже всичко, което й е на душа, с цел да успее да продължи напред към естествения живот .

на Май 26, 2020 в 3:34 PDT

Почти месец след загубата на сина си Джак, моделът разгласява есе в уеб страницата Medium, в което е събрала всичките си мисли и страсти от последните седмици . То стартира малко - със " здрасти ".

Криси признава, че не е била наясно по кое време ще седне да напише тези редове, само че в този момент знае, че желае преди всички да каже едно огромно благодаря - за всички цветя, които са напълнили къщата й, както и за всички известия от непознати в обществените мрежи, започващи с това, че няма потребност да им дава отговор.

Един от моментите, които са се запечатали в съзнанието й от оня ден, е по какъв начин тя е в родилното, знаейки че ще се сбогува с петия член на фамилията им, до момента в който извън други хора честват раждането на крепко бебе. Тя дава и малко детайлности за това през какво тъкмо е минала.

на Юни 24, 2020 в 7:57 PDT

Малкият Джак е нямал никакви шансове да оцелее в утробата й поради невъзможността плацентата да го изхранва. И във въпросния ден към този момент е нямало време за губене, тъй като и нейният живот е бил в риск поради непрекъснатата кръвозагуба . Така след месец на легло вкъщи и няколко дни в болница идва моментът, за който е знаела, че е неминуем - да роди сина си, който тежи няколкостотин грама, единствено с цел да се сбогува с него.

Тейгън признава, че е била твърдо уверена в желанието си да запечата този по този начин сложен миг с фрагментите, които всички видяхме . Точно както има фотоси по пътя си към олтара или от раждането на децата си Луна и Майлс. Но Джон не е бил на същото мнение. Въпреки това, е склонил на молбата й.

" Не мога да изразя това какъв брой малко ме интересува, че ненавиждате тези фотоси. Колко малко ми пука, че това е нещо, което вие не бихте създали. Аз го изживях, аз избрах да го направя и най-много - направих го единствено и само за хората, които в действителност се нуждаят от тези фотоси. Останалите просто не ме интересуват ", безапелационна е моделът.

на Мар 4, 2020 в 3:43 PST

Тейгън знае добре какво споделят хората - че след сходна загуба в сърцето ти остава голяма празнота, дупка. Но тя усеща, че това място в нейното сърце в действителност е цялостно с доста обич, която е била приготвена за сина й.

Криси си спомня ясно и по какъв начин не е серпантина да целува дребните ръце и крайници на дребния Джак - в продължение на 10 минути... или пък час. А в този момент им остава да го погребат в двора на новата си къща, в която с Джон към този момент са били избрали и неговата детска стая.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР