На 1 октомври Георги Славчев навърши 50 години. Той е

...
На 1 октомври Георги Славчев навърши 50 години. Той е
Коментари Харесай

Георги Славчев: Това, което се прави в Левски, ми дава повод за оптимизъм

На 1 октомври Георги Славчев навърши 50 години. Той е младеж на Левски, където играе 10 години от 1986-1996. 4 пъти първенец на страната, 2 пъти притежател на Купата на България. Халфът има над 100 мача със синята фланелка. Дебютира за първия състав на Левски през сезон 1986/87. Славчев има отлична техника за състезател с неговия растеж, само че физиката му е много нежна и в огромни интервали от кариерата си в Левски той е контузен. През сезон 1991/92 играе за дублиращия отбор на Депортиво Ла Коруня - Фабрил Депортиво.

През зимата на 1997 година Георги Василев го притегля в ЦСКА. С екипа на " алените " той става първенец на страната и печели националната купа. След един сезон при " армейците " Славчев се връща в Швейцария и играе за Санкт Гален. Записва и по един сезон във Велбъжд и Хебър. За Хебър има 7 мача. Завършва кариерата си във ФК Баха от Бруней през 2002, където играе под управлението на треньора Йордан Стойков. През 2011 година записва един мач за аматьорския Урвич.

" Следя всичко, което се случва с Левски. Израснал съм на Герена. От 8 години съм на стадиона. Най-големите ми триумфи са свързани с Левски и постоянно ще се вълнувам от протичащото се в клуба. Това, което се прави в последно време в Левски, ми дава мотив за оптимизъм. И аз като всички левскари се надявам напълно скоро Левски да е там, където му е мястото, а точно на върха ", сподели Георги Славчев. efbet Лига 12 кръг, неделя 6 октомври  Лудогорец 20:15предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР