На 1 ноември от 16:00 в Руския културно-информационен център („Шипка“,

...
На 1 ноември от 16:00 в Руския културно-информационен център („Шипка“,
Коментари Харесай

Вечер в памет на акад. Евгений Примаков

На 1 ноември от 16:00 в Руския културно-информационен център („ Шипка “, 34) ще се организира Вечер в памет на акад. Евгений Примаков, отдадена на 90-годишнината от рождението му. Мероприятието е проведено от Форум „ България-Русия “ със съдействието на Посолството на Русия в България и Представителството на Россътрудничество в България.

На тържествената вечер Посланикът на Русия в България Анатолий Макаров и ръководителят на Форума „ България-Русия “ Светлана Шаренкова ще показват книга „ Нашият Примаков “ (спомени на Владимир Путин, Сергей Лавров, Валентина Матвиенко и редица известни съветски публични дейци), както и галерия, разказваща за живота на Евгений Примаков. Очаква се за презентацията да дойдат ръководител и заместник-председател на Съюза на ветераните на Министерство на външните работи на Русия Владимир Морозов и Владимир Казимиров, дълги години работили с този бележит посланик един до друг.

След формалната част гостите ще имат опция да видят документалния филм „ Последният ден. Евгений Примаков “, сниман от телекомпанията „ Звезда “.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР