На 1 декември Севда Шишманова се разделя с екипа на

...
На 1 декември Севда Шишманова се разделя с екипа на
Коментари Харесай

Севда Шишманова напуска БНТ

На 1 декември Севда Шишманова се разделя с екипа на Българската национална телевизия. Това оповестиха от медията.
Професионалната ѝ биография напълно е обвързвана с публичната медия. Тя стартира кариерата си като кореспондент в „ По света и у нас “, след което е интернационален сътрудник от най-горещите точки по света. От 2004 до 2010 година е член на Управителния съвет на Българска национална телевизия, а в последните 7 години е шеф на дирекция „ Програма БНТ1 “.
„ Винаги съм приемала тази позиция като мандатна и в сходство с осъществяване на гласуваното ми професионално доверие за предпазената обществено идея за развиване на БНТ1 в този интервал “, показва в претекстовете си Севда Шишманова.
Севда Шишманова е създател на над 15 документални кино лентата, взела участие е в основаването на сериалите на Българска национална телевизия и е била член на интернационалното жури на редица кино фестивали.
„ Българска национална телевизия цени високо постигнатото от Севда Шишманова и благодари за нейната безрезервност и професионализъм “, съобщи генералният шеф на Българска национална телевизия Константин Каменаров.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР