На 1 декември, петък, Медицински университет – Плевен (МУ-Плевен) организира

...
На 1 декември, петък, Медицински университет – Плевен (МУ-Плевен) организира
Коментари Харесай

На 1-ви декември МУ - Плевен ще дипломира Випуск 2023 млади лекари

На 1 декември, петък, Медицински университет – Плевен (МУ-Плевен) провежда празнично шествие и Тържествена промоция на младите лекари от 44-тия випуск на Факултет „ Медицина “ с присъединяване на Академичното Ръководство, преподавателите и околните на дипломантите.

По покана на Академичното управление на МУ-Плевен специфичен посетител на събитието тази година е Димитър Бербатов, който ще изнесе мотивиращо слово. С футболните си триумфи Бербатов популяризира България както като капитан на Националния тим, по този начин и като състезател във водещи европейски тимове. Той ефутболист №1 на годината на Българияза рекордните седем пъти и притежател на Златната обувка на Висшата лига. Днес Фондация „ Димитър Бербатов “ поддържа надарените деца на България. Автор е на биографичната книга „ По моя метод “.



Празникът ще протече със следната стратегия:

10.00 ч – Ректорат – Ритуал по предаване знаците на Университета

10.15 ч – Празнично шествие от Ректората до площад „ Възраждане ”

10.45 ч – Драматично-куклен спектакъл „ Иван Радоев ” - Плевен

11.00 ч – Тържествена промоция на младите лекари



След сполучливо приключен 6-годишен курс на образование 129 абитуриенти от България, Сърбия, Украйна и Македония получават образователно-квалификационна степен „ Магистър ” и професионална подготовка „ доктор ”. Средният триумф на Випуск 2023 млади лекари е Много добър 5.00. Във випуска има един Златен Хипократ за цялостно отличие – доктор Симона Аврамова, както и висок брой отличници – 28. Носителят на наградата Златен Хипократ ще отговори на приветствията на гостите и ще поздрави своите сътрудници.

Събитието в Драматично-куклен спектакъл „ Иван Радоев ” – Плевен е единствено с предложения!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР