На 1 декември, от 11 до 17 часа, 100% безопасно

...
На 1 декември, от 11 до 17 часа, 100% безопасно
Коментари Харесай

34 фирми ще търсят нови служители на 1 декември в първите Виртуални дни на кариерата

На 1 декември, от 11 до 17 часа, 100% безвредно и налично от всяка точка на света ще се проведат Виртуални дни на кариерата в икономическите браншове (УНСС). Иновативният конгрес е последното събитие от календара за 2020 година на най-големия уредник на кариерни изложби у нас – JobTiger и се реализира със съдействието на Междууниверситетски център за развиване на кариерата на УНСС и под патронажа на ректора на образователното заведение проф. Д-р Димитър Димитров.

Шанс да открият своята нова работа или стаж на 1 декември имат всички със познания и ползи в областите стопанска система, финанси, маркетинг, човешки запаси и обслужване на клиенти. 34 топ компании ще чакат да срещнат на форума експертите и студентите, които ще наемат за екипите си.

В 11-годишната история на събитието за първи път то ще протече напълно онлайн – на платформата Brazen Technologies, считана за №1 в света за осъществяване на кариерни конгреси. Онлайн събитията за търсене и предложение на работа от ден на ден се постановат като ефикасен формат от началото на пандемията освен поради сигурността и спокойствието на участниците, само че и тъй като са най-достъпният и бърз метод за реализиране на ползотворни срещи. По наблюдения на уредниците на събития отт този жанр това е и форматът, който разрешава най-бързо и елементарно надграждане и рационализиране с всяко свое последващо издание. Така да вземем за пример, във форума на 1 декември на JobTiger обичайното 10-минутно изявление ще може да се провежда не единствено като чат, само че и в аудио и видео формати.

Условията за присъединяване като посетител във форума, както и до момента са: предварителна регистрация и устройство с добра интернет връзка. Участието за търсещи работа е изцяло гратис и не се изисква авансово уговаряне на срещи със експертите по асортимент, което би нарушило равния достъп на всеки претендент до мечтаните от него работодатели. Ето и още няколко къси указания

по какъв начин да намерим работа без да излизаме от вкъщи си?

Първата стъпка е да създадете профил и да качите CV-то си в него. Такава опция ще имате още при регистрацията за форума. Стъпките от процеса са лесни и бързи, само че е значимо да съумеете в няколко фрази да визиите своите мощни страни и добити умения, тъй че работодателят да разбере с какво ще бъдете потребни за бизнеса му.

Втората стъпк а е да разгледате листата с изложители. Запознайте се с тяхната активност, научете повече за полезностите и достиженията им, в случай че имате въпроси към техните представители – запишете си ги и бъдете подготвени за в действителност ползотворни и взаимно потребни диалози.

Третата стъпка е да методите съществено към избора си на облекло, прическа, грим и аксесоари. Вие действително ще имате среща очи в очи със експерт по асортимент и първото усещане от визията ви ще е определящо. Изберете за срещите си подобаващ интериор и си осигурете тишина и успокоение.

И не на последно място – усмихвайте се! Срещу вас може би е представител на бъдещия ви шеф и кариерата ви доста скоро може да поеме по мечтания от вас път!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР