На 1 август 2020 година около 12.35 часа на изхода

...
На 1 август 2020 година около 12.35 часа на изхода
Коментари Харесай

Шофьор преобърна колата си в канавка и рани спътничка

На 1 август 2020 година към 12.35 часа на изхода от град Червен бряг в посока село Чомаковци е настъпило ПТП. Това оповестиха от ОДМВР-Плевен.

Произшествието е посетено от автопатрул на бранш „ Пътна полиция “. Установено е, че лек автомобил "Тойта Рав 4 ", благосъстоятелност и ръководен от 58-годишен, се е преобърнал в канавката в ляво по посока на придвижването си.

23-годишна жена обърна колата си и рани сателит

В разследване на настъпилото ПТП на лидера са породени фрактури на ребра. Той е превозен и настанен в УМБАЛ - Плевен без заплаха за живота. Изпробван е за алкохол с техническо средство „ Дрегер 7510 " и уредът е отчел негативен резултат. Издаден е ваучър за здравно проучване и е взета кръвна проба.

Пострадала е и неговата спътничка – също 58-годишна от Червен бряг. Тя е пътувала на предна дясна седалка. С фрактури на ребра и фрактура на ляво рамо дамата е превозена в УМБАЛ - Плевен без заплаха за живота.

Уведомен е дежурен прокурор при районна прокуратура - Плевен. Образувано е досъдебно произвеждане за закононарушение по член 343, алинея 1, писмен знак "б " от Наказателен кодекс. Продължава работа проверяващ служител на реда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР