На 1 април, считан за Деня на шегата, Левски никак

...
На 1 април, считан за Деня на шегата, Левски никак
Коментари Харесай

Резил за Левски на Герена! Берое остави капо формацията на Делио Роси!

На 1 април, считан за Деня на шегата, Левски по никакъв начин не на смешка загуби позорно от Берое посред " Георги Аспарухов " с 1:2. Столичани не познават усета на успеха против този противник към този момент в трети мач, поради предходните две нулеви равенства.

С триумфа старозагорци се приближиха на 2 точки от столичани, чието присъединяване в евротурнирите през лятото е сложено под сериозна въпросителна макар всички вложения в играчи и треньори. Загубата остави футболистите на Делио Роси на 19 точки от водача Лудогорец, както и на 16 от съперниците на разградчани от " Армията ".

 Левски - Берое 1:2, Буш върна очакванията на онлайн
Левски - Берое 1:2, Буш върна очакванията на " сините "!

Срещата на " Георги Аспарухов " е от 17,30 часа

Без звездата си Габриел Обертан, който е контузен, левскарите бяха попарени рано в мача!

Не бяха изтекли и 3 минути, когато Педро Еуженио бе открит в наказателното поле, португалецът спря топката във въздуха и от дребен ъгъл трансферира майсторски излезлия неизвестно за какво напред Божидар Митрев - 1:0 за Берое!

Голът в допълнение разколеба така и така разколебаните от много време насам домакини, които можеха да позволен и втори гол във вратата си, само че удар от фаул на Педро Еуженио срещна напречната греда.

След 20-ата минута на мача Левски сподели признаци на живот, би трябвало да се означи, че Делио Роси беше почнал с двама чисти нападатели в лицето на Серджиу Буш и Станислав Костов, които обаче по-скоро си пречеха на терена.

 Снимка 348602
Източник:

Все отново " сините " стигнаха до няколко мелета пред вратата на Душан Перниш, при едно от които Яблонски прати топката към вратата, само че тя рикошира в Камен Хаджиев и излезе в корнер.

Берое пропусна да нанесе втори удар по-късно повече от половин час игра!

Камбуров получи топката отдясно в наказателното поле и от аутлинията качи топката на главата на Еуженио, само че португалецът не порази задачата на метри от вратата!

Минута преди края на полувремето Левски получи страхотна опция да се върне в мача!

Станислав Костов беше съборен в наказателното поле, Станислав Ставров отсъди дузпа! Роман Прохазка обаче сгреши от бялата точка и по този начин старозагорци запазиха преднината си на почивката!

 Снимка 348601
Източник:

Втората част стартира по подобен метод - с гол за Берое!

Педро Еуженио центрира от фаул към далечната греда, с цел да може Камен Хаджиев с глава да повиши на 2:0!

След попадението левскарите се пробваха да открият безреден напън и ненапълно им се получи, въпреки че тимът на Делио Рони не стигаше до чисти голови положения.

Все отново пробив на резервата Станислав Иванов отляво в наказателното поле приключи с паралелен на голлинията пас към Буш, който засече в мрежата на Перниш, намалявайки резултата на 2:1 за Берое!

До края " сините " имаха няколко мелета, при които можеха да стигнат до гол, само че Душан Перниш заключи вратата си при удари на Жорди Гомес и Паулиньо.

 Снимка 348604
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР